The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Dit zijn de ultieme workout songs volgens MNLK

2 Mins read

De juiste muziek kan jouw work-out naar een hoger level brengen! Heb jij moeite om gemotiveerd te blijven tijdens het hardlopen of jouw routine in de sportschool? Zorg er dan voor dat je een afspeellijst op jouw telefoon hebt staan waar je helemaal vrolijk van wordt. De juiste nummers zorgen ervoor dat jij net dat beetje extra geeft tijdens jouw sportsessie of dat je vol plezier geniet van jouw work-out. Wil je weten wat ultieme work-out songs zijn? Wij hebben deze voor jou op een rijtje gezet.

Luister deze workouts songs tijdens het sporten

Survivor – Eye of the Tiger

Nostalgie! Dit nummer mag niet ontbreken op jouw afspeellijst in de sportschool. Dit nummer, net als vele andere 80’s nummers, zorgen voor een ultiem “feel good” gevoel. Ga die laatste minuten van jouw trainingsschema in met dit nummer en eindig met een knaller!

Abba – Dancing Queen

Je sport om je goed te voelen, maar natuurlijk ook om er goed uit te zien. Met het nummer Dancing Queen van Abba kun je jezelf al zien dansen tijdens het uitgaan. Geniet van een strak lichaam en een geweldig gevoel tijdens jouw sportsessie.

Tina Turner – You’re Simply The Best

Pomp jouw echo op tijdens het sporten met dit geweldige nummer. Je voelt je stralen en voelt je heroïsch met deze Tina Turner hit op de achtergrond.

The Weeknd – Blinding Lights

De beat van dit nummer zorgt ervoor dat jij maar door blijft gaan. Geniet van de strakke beats en voel je helemaal één met jouw sportsessie.

Latino muziek

Wie wordt er nu niet blij van een goede salsa of chachacha? Deze muziek is niet alleen bijzonder passievol om op de dansen, maar geeft je ook het gevoel alsof je door jouw work-out heen vliegt. Zoek een leuke playlist met de beste latino songs en geniet van een passievol en zuidelijke sfeer tijdens jouw work-out.

Work-out music

Als je online zoekt naar work-out muziek, vind je genoeg lijsten met de beste work-out songs. Ga bijvoorbeeld naar Youtube en zoek een playlist van een uur. Deze kun je perfect afdraaien tijdens jouw uurtje hardlopen. Dit zijn veelal uptempo nummers met een flinke beat en positieve songteksten. Zo krijg je genoeg motivatie om nog gauw even door te pakken.

Muziek luisteren tijdens het sporten is voor veel mensen noodzakelijk. Dat is zeker niet vreemd. Positieve songteksten en fijne beats zorgen ervoor dat jij genoeg motivatie hebt om door te gaan. Download de beste nummers voor tijdens jouw sportsessie en geniet van muzikale motivatie om nog net even door te pakken.

Check ook eens: Populaire Yoga muziek