The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Drie boeken die jij als man leuk gaat vinden

1 Mins read

Lezen is iets wat door lang niet alle mensen als een prettige tijdsbesteding wordt gezien. Over het algemeen zijn mannen ook nog eens minder grote boekenwurmen dan vrouwen dat zijn. Vrouwen lezen namelijk tot zo’n 80% meer boeken dan mannen. Maar in dit artikel zetten wij 3 boeken op een rij, die zeer geschikt zijn om te lezen als je in een mannelijke bui bent!

Boeken voor mannen

3 boeken voor mannen

3. GIJP – Michel van Egmond

Michel van Egmond is een van Nederlands’ grootste sportschrijvers aller tijden. Zijn boeken over de Nederlandse voetbalsterren zijn een lust voor het oog voor boekenliefhebbers. Maar goed, we hebben het hier niet tegen boekenliefhebbers, maar tegen mannen die eigenlijk een hekel hebben aan lezen. En speciaal voor die mannen is in 2010 het boek ‘Gijp’ verschenen, natuurlijk over de voetballer en televisie-persoonlijkheid René van der Gijp. Hoe hij in de kleedkamer de meest ordinaire grapjes maakte, een emmer water over de grensrechter heen gooide en op televisie de grootste lol trapt met vaste collega’s Johan Derksen en Wilfred Genee.

2. The Wolf of Wall Street – Jordan Belfort

Jordan Belfort is een van Amerika’s grootste financiële criminelen van de afgelopen eeuw. Met zijn bedrijf Stratton Oakmont tructe hij duizenden klanten tot het kopen van aandelen, en met de winst deed hij allesbehalve goede dingen. Om maar niet te beginnen over zijn bizarre drugsrituelen, het boek van the Wolf of Wall Street gaat over de opkomst en ondergang van deze bizarre persoonlijkheid.

1. De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween – Jonas Jonasson

Voor iedere man die van geschiedenis en politiek houdt, en graag een boek wil lezen die hier op een humoristische manier op in gaat, is er De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween, een boek over een Zweedse bejaarde die een wild avontuur mee maakt nadat hij op zijn honderdste verjaardag uit het raam… Nou ja, je begrijpt het wel. Dit van oorsprong Zweedse boek zit vol met slechte mannenhumor, politieke prietpraat en hilarische wendingen in de geschiedenis.

Related posts
More #MNLK

Echte boeken of e-books?

2 Mins read
Er is niets fijner dan het lezen van een goed boek. Je kunt lekker verdwijnen in een andere wereld en je hechten…
More #MNLK

Maak kennis met de boeken van Bear Grylls

2 Mins read
De wereldberoemde ‘extreme avonturier’ Bear Grylls had tot nu toe zijn levensverhaal niet verteld – nu wel. Goed verteld, knap, snel aldus…
More #MNLK

2 populaire boeken voor mannen

1 Mins read
Boeken lezen is een bezigheid die al jarenlang bestaat. De ene persoon houdt er erg van en doet niets liever in zijn…