More #MNLK

Drie ideeën voor het verkrijgen van een sterke link

2 Mins read

Als je bezig bent met SEO en dus het omhoog krijgen van de zoekpositie van jouw website, is het verkrijgen van sterke links iets waar je continu mee bezig bent. Hoe sterker en waardevoller een link is, hoe beter dit is voor jouw website. Dat krijgen van zo’n sterke en kwalitatief goede link lijkt steeds lastiger te worden en zeker als je hier al een tijdje mee bezig bent, weet je misschien niet goed meer hoe je verder moet. De volgende tips kunnen je zeker helpen!

Schrijf nieuwsberichten

Het kan voor het verkrijgen van een sterke link enorm waardevol zijn om gebruik te maken van nieuwsberichten. Schrijf je een sterk persbericht over een écht waardevol nieuwsonderwerp, dan zal dit zo opgepakt worden door verschillende nieuwsmedia. Zo kan jouw persbericht doorgeplaatst worden op diverse online krantenwebsites en nieuwsblogs. Hoe groter de website waar het artikel geplaatst wordt, hoe waardevoller de link is. Vergeet natuurlijk ook niet om de link er op een neutrale en logische manier in te verwerken, om zo te voorkomen dat mensen denken dat het alleen een nieuwsbericht is ten behoeve van SEO.

Laat mensen over je schrijven

Natuurlijk klinkt dit makkelijker gezegd dan gedaan, maar wanneer mensen over jou schrijven en dit plaatsen op bijvoorbeeld hun blog of website, verkrijg je bijna moeiteloos een sterke link. Je kan dit bereiken door mensen te vragen om bijvoorbeeld jouw product te bekijken, maar je kan er ook voor zorgen dat ze dit echt vanuit hun hart doen. Doe iets bijzonders. Zorg ervoor dat je opvalt, of dat mensen zien wat je doet. Wat dit is, hangt volledig af van jouw bedrijf en waar je op dit moment staat. Maar zodra je ervoor zorgt dat mensen over je schrijven, ben je binnen.

Voor wat hoort wat

Als je in SEO Nederland aan ondernemers met een website vraagt of ze een link voor jou willen plaatsen, willen ze er wellicht wat voor terug. Vaak is dit dan ook een link. Zorg er dan voor dat je een plek hebt waar je deze kwijt kunt, en waar zij er ook echt wat aan hebben. Dat houdt dus in, een website met een hoge autoriteit. Op die manier wordt hun link ook weer waardevol, en dat wordt natuurlijk gewaardeerd. Als je je hier mee bezig houdt, en er dus voor zorgt dat je iets hebt om terug te geven, zullen mensen sneller en vaker met je willen werken als het op linkbuilding aan komt. Menig marketingbureau doet dit ook.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Gezonde lunch eten op de zaak

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Geld besparen door over te stappen van internet provider

2 Mins read
Kijk jij net als veel anderen niet meer om naar je internet abonnement? Het wordt maandelijks van je rekening afgeschreven en het…
Cars & Tech #MNLK

Aan welke criteria moet het internet bij jou voldoen?

2 Mins read
Binnen veel bedrijven is men grotendeels afhankelijk van het internet. Ligt het internet even plat, dan kan dit voor veel vertraging zorgen….
More #MNLK

Waarom snel internet bijna altijd de beste optie is

2 Mins read
Of het nu internet is voor thuis of voor een kantoorpand of winkel, snel internet is tegenwoordig vrijwel onmisbaar geworden. Hoe sneller,…