The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Drie kledingtips om deze feestdagen fatsoenlijk en stijlvol voor de dag te kunnen komen!

1 Mins read

Het kan wel weer eens een dingetje worden, wat moet je aan tijdens de feestdagen? Wij gaan je een handje helpen, we hebben namelijk drie tips waarmee je de complimentjes alvast in ontvangst kunt nemen!

Je wilt er natuurlijk op en top uit zien tijdens de feestdagen, maar hoe? Dit advies gaat ervoor zorgen dat je in ieder geval je fatsoen en stijl uitstraalt.

Een rokkostuum

Met een rokkostuum sta je garant voor stijl en klasse. Het zal vast niet het eerste zijn waar je aan denkt, maar het is zeker het proberen waard. Een rokkostuum kopen kan je ook nog eens verder helpen met andere gelegenheden. Het is namelijk niet alleen stijlvol voor de feestdagen, maar ook tijdens speciale gelegenheden zoals gala’s, borrels, diners en bruiloften is een rokkostuum dé oplossing. Rokkostuums worden speciaal op maat voor je gemaakt, zijn van goede kwaliteit en zijn met verschillende accessoires verkrijgbaar, twijfel dus niet en schaf een rokkostuum aan voor de feestdagen!

Een stijlvol paar schoenen

Schoenen maken de man, de uitspraak is inmiddels cliché, maar nog steeds van toepassing. Tijdens de feestdagen kun je je hippe sneakers wel een paar dagen in de kast laten staan, want het is tijd om een net paar keurige herenschoenen aan te schaffen. Met een mooi paar lakschoenen zie je er gelikt uit en zal iedereen je overspoelen met complimentjes.

Die nieuwe schoenen zorgen voor een compleet andere uitstraling en misschien wil je die hippe sneakers wel nooit meer zien nadat je een paar chique lakschoenen hebt aangehad. Naast dat je een net paar schoenen draagt omdat het mooi is, straalt het ook een stukje fatsoen uit, je zult je er beslist goed bij voelen!

Een net (gestreken) overhemd

De ideale oplossing voor de man is een net strak en gestreken overhemd. Een fraai overhemd kun je natuurlijk combineren met een stoer colbert. Met een mooi wit, zwart of lichtblauw overhemd zie je er gelikt uit en heb je exact wat je nodig hebt om goed voor de dag te komen. De schoenen tip past hier natuurlijk perfect bij, alleen nog een mooie nette broek eronder en je hebt de outfit voor de feestdagen compleet!

Related posts
More #MNLK

Zo vind je de perfecte schoenen voor het voorjaar

2 Mins read
Het voorjaar is de periode waarin je meer en meer naar buiten toe gaat. Grote kans dat je hierdoor ook weer meer…
More #MNLK

Ontdek hier enkele stijltips voor overhemden

2 Mins read
Overhemden zijn al generaties een kledingstuk dat op allerlei manieren gedragen kan worden. Van casual tot chique, van zomers tot winters. De…
More #MNLK

Nog een paar tips om misschien nog wat beter te kunnen slapen

2 Mins read
Slapen… We doen het allemaal. De een wat meer dan de ander. De een heeft er meer moeite mee en ligt halve…