The Online Lifestyle Magazine For Him

Business & Luxury #MNLK

Drie kledingtips om deze feestdagen fatsoenlijk en stijlvol voor de dag te kunnen komen!

1 Mins read

Het kan wel weer eens een dingetje worden, wat moet je aan tijdens de feestdagen? Wij gaan je een handje helpen, we hebben namelijk drie tips waarmee je de complimentjes alvast in ontvangst kunt nemen!

Je wilt er natuurlijk op en top uit zien tijdens de feestdagen, maar hoe? Dit advies gaat ervoor zorgen dat je in ieder geval je fatsoen en stijl uitstraalt.

Een rokkostuum

Met een rokkostuum sta je garant voor stijl en klasse. Het zal vast niet het eerste zijn waar je aan denkt, maar het is zeker het proberen waard. Een rokkostuum kopen kan je ook nog eens verder helpen met andere gelegenheden. Het is namelijk niet alleen stijlvol voor de feestdagen, maar ook tijdens speciale gelegenheden zoals gala’s, borrels, diners en bruiloften is een rokkostuum dé oplossing. Rokkostuums worden speciaal op maat voor je gemaakt, zijn van goede kwaliteit en zijn met verschillende accessoires verkrijgbaar, twijfel dus niet en schaf een rokkostuum aan voor de feestdagen!

Een stijlvol paar schoenen

Schoenen maken de man, de uitspraak is inmiddels cliché, maar nog steeds van toepassing. Tijdens de feestdagen kun je je hippe sneakers wel een paar dagen in de kast laten staan, want het is tijd om een net paar keurige herenschoenen aan te schaffen. Met een mooi paar lakschoenen zie je er gelikt uit en zal iedereen je overspoelen met complimentjes.

Die nieuwe schoenen zorgen voor een compleet andere uitstraling en misschien wil je die hippe sneakers wel nooit meer zien nadat je een paar chique lakschoenen hebt aangehad. Naast dat je een net paar schoenen draagt omdat het mooi is, straalt het ook een stukje fatsoen uit, je zult je er beslist goed bij voelen!

Een net (gestreken) overhemd

De ideale oplossing voor de man is een net strak en gestreken overhemd. Een fraai overhemd kun je natuurlijk combineren met een stoer colbert. Met een mooi wit, zwart of lichtblauw overhemd zie je er gelikt uit en heb je exact wat je nodig hebt om goed voor de dag te komen. De schoenen tip past hier natuurlijk perfect bij, alleen nog een mooie nette broek eronder en je hebt de outfit voor de feestdagen compleet!

Related posts
More #MNLK

Hoe zien vrouwen de man graag gekleed?

1 Mins read
Als je een date hebt of als man gewoon aantrekkelijk gekleed wil zijn, kan het lastig zijn om een beslissing te maken…
Business & Luxury #MNLK

De vele voordelen van VPN Nederland en waarom jij niet zonder kan

2 Mins read
Er zijn veel verschillende voordelen voor het aanschaffen van een professionele en betrouwbare VPN. Veel meer voordelen dan je denkt. Sterker nog,…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

David Goggins motivatievideo: het taaie doch rechtvaardige advies wat je nodig hebt

1 Mins read
Er is geen man die mij meer weet te motiveren om gas te geven dan eindbaas David Goggins. Deze keiharde veteraan der…