The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

Drie psychologische tips om elke week een boek uit te kunnen lezen

1 Mins read

Elk jaar stel ik als doel/voornemen dat ik 12 boeken per jaar wil lezen. Ik zit nu echter al op mijn 10e boek! De informatie uit goudmijntjes zoals The Power of Now van Eckhart Tolle, 10X van Grant Cardone en Focus van Mark Tigchelaar, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Toch zou ik graag nog veel meer willen lezen. Véél meer. Het is echter lastig om een boekwerk uit te lezen in slechts een week (dit komt mede door de verslavende smartphone die 20-30 uur per week van mijn aandacht kaapt!). De drie psychologische tips van Improvement Pill gaan jou en mij helpen om de telefoon weg te leggen en vaker een goed boek door te spitten!

People who read, succeed.

Lees ook: Top 7: beste boeken over persoonlijke ontwikkeling
Related posts
More #MNLK

Maak kennis met de boeken van Bear Grylls

2 Mins read
De wereldberoemde ‘extreme avonturier’ Bear Grylls had tot nu toe zijn levensverhaal niet verteld – nu wel. Goed verteld, knap, snel aldus…
More #MNLK

2 populaire boeken voor mannen

1 Mins read
Boeken lezen is een bezigheid die al jarenlang bestaat. De ene persoon houdt er erg van en doet niets liever in zijn…
More #MNLK

Drie boeken die jij als man leuk gaat vinden

1 Mins read
Lezen is iets wat door lang niet alle mensen als een prettige tijdsbesteding wordt gezien. Over het algemeen zijn mannen ook nog…