Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

Drie psychologische tips om elke week een boek uit te kunnen lezen

1 Mins read

Elk jaar stel ik als doel/voornemen dat ik 12 boeken per jaar wil lezen. Ik zit nu echter al op mijn 10e boek! De informatie uit goudmijntjes zoals The Power of Now van Eckhart Tolle, 10X van Grant Cardone en Focus van Mark Tigchelaar, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Toch zou ik graag nog veel meer willen lezen. Véél meer. Het is echter lastig om een boekwerk uit te lezen in slechts een week (dit komt mede door de verslavende smartphone die 20-30 uur per week van mijn aandacht kaapt!). De drie psychologische tips van Improvement Pill gaan jou en mij helpen om de telefoon weg te leggen en vaker een goed boek door te spitten!

People who read, succeed.

Lees ook: Top 7: beste boeken over persoonlijke ontwikkeling
Related posts
More #MNLK

Echte boeken of e-books?

2 Mins read
Er is niets fijner dan het lezen van een goed boek. Je kunt lekker verdwijnen in een andere wereld en je hechten…
More #MNLK

Nog een paar tips om misschien nog wat beter te kunnen slapen

2 Mins read
Slapen… We doen het allemaal. De een wat meer dan de ander. De een heeft er meer moeite mee en ligt halve…
More #MNLK

Maak kennis met de boeken van Bear Grylls

2 Mins read
De wereldberoemde ‘extreme avonturier’ Bear Grylls had tot nu toe zijn levensverhaal niet verteld – nu wel. Goed verteld, knap, snel aldus…