The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Drooggespierd in 12 weken: deze Nederlandse Men’s Health redacteuren ondergingen de ultieme transformatie!

1 Mins read

Hoe droog kun je worden in twaalf weken tijd? Men’s Health-redacteuren Martyn de Jong en Bart ter Huurne gingen de strijd aan met honger, vermoeidheid en cravings om de fitste versie van zichzelf te worden.

Cover waardig

In de bovenstaande reportage van 15 minuten zien we hoe deze twee heren vele kilo’s vet verliezen – mede door een gebalanceerd dieet en een streng trainingsregime – om zichzelf klaar te stomen voor een photoshoot die de cover van Men’s Health waardig is. Hun drilinstructeur en hun Spartaanse coach was niemand minder dan Jasper Schmitz, die eerder schreef voor Mannelijk Magazine. Met behulp van deze Limburgse natural pro-bodybuilder wisten ze hun droomlichaam te kweken. Het was echter volgens de redacteuren een helse strijd om in die shape te komen!

Ondanks dat het schijnbaar verdomd moeilijk is, ben ik toch door deze reportage erg geïnspireerd geraakt en zou ik toch eigenlijk exact willen weten wat je moet eten, hoe zo’n trainingsschema eruit ziet en welke supplementen je moet nemen. (hint hint heren!)


Related posts
Drinks & Food #MNLK

5 tips om snel van je buikje af te komen

2 Mins read
Je bent al een tijdje goed bezig. Je sport een paar keer in de week en je let op je voeding. Langzamerhand…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe val je af en bouw je spiermassa op?

2 Mins read
Een groot deel van de bevolking is te zwaar en lijdt aan obesitas. Dit wordt voor het overgrote deel veroorzaakt door verkeerd…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe houd ik afvallen vol?

1 Mins read
Elk pondje gaat door het mondje is dé denigrerende dooddoener voor iedereen die wil afvallen. Niet iedereen met overgewicht eet teveel maar…