The Online Lifestyle Magazine For Him

Soul #MNLK

Drugslab Special: Ayahuasca > 3 afleveringen: de weg naar, de ceremonie en de aftertalk

1 Minuten leestijd

Zonder ayahuasca zou je dit niet lezen. Dat lees je goed. Als ik geen ayahuasca had gedronken op mijn 30ste verjaardag, bestond Mannelijk Magazine niet!

De meest invloedrijke psychedelica heeft de potentie om je perspectief ten goede voorgoed om te gooien. En dat deed het zeker voor mij ook: ik begon aan een reis dat in teken stond van een beter man worden. De grote clue van mijn ayahuasca-ervaring was dat ik zowel mentaal als fysiek als zakelijk beter moest worden. Om meerdere vliegen in één klap te slaan, heb ik een online magazine gestart om mijn vondsten te delen met mijn medemensen. Inmiddels kan ik trots en voldaan ook zeggen dat ik een veel sterker, wijzer en beter man ben dan voor de ayahuasca.

Het team van het informatieve Youtube-kanaal Drugslab informeert geïnteresseerden over allerlei soorten drugs. Ze hebben inmiddels alles uitgebreid getest en toegelicht, alleen stond de grote eindbaas nog op de planning. Ayahuasca is allesbehalve een relax avondje trippen, het is hardcore de diepte ingaan. Het voelde voor mij als de ultieme wake up call, 30 jaar therapie in 12 uur tijd. Bekijk graag hun special en laat je overtuigen om ook de grote stap te maken.

Heb je eventueel vragen over ayahuasca? Mail ze naar info@mnlk.nl en ik help je graag!

Lees ook: Dit zijn de 7 best bekeken video’s van Drugslab

Ayahuasca Special deel 1: de weg naar Ayahuasca | Drugslab

In de driedelige Ayahuasca Special nemen Bastiaan, Dzifa en Nellie deel aan een Ayahuasca ceremonie. In dit eerste deel gaan de presentatoren in gesprek met ervaringsdeskundige Gitta en nemen ze je mee in de voorbereiding naar de ceremonie.


Ayahuasca Special deel 2: de ceremonie | Drugslab

In dit tweede deel drinken de presentatoren de ayahuasca tijdens een traditionele ceremonie.


Ayahuasca Special deel 3: de aftertalk | Drugslab

In dit derde deel blikken de presentatoren terug op de ceremonie en de maanden erna: wat heeft het hen gebracht? En hoe voelen ze zich nu? Daarnaast beantwoorden ze jullie vragen.


Lees ook: Een persoonlijke ode aan psychedelische drugs – #1: De Paraplu
Related posts
Soul #MNLK

Onbekend met psychedelics? Bekijk graag deze openbarende video!

1 Minuten leestijd
Psychedelica, dat is toch drugs?! De mensen die er onbekend mee zijn associëren het helaas met de foute middelen van het spectrum….
Business & Luxury #MNLK

Ondernemer Roland Kahn te gast bij de podcast van Eindbazen

1 Minuten leestijd
Ondernemer is volgens Roland Kahn niet het juiste woord voor zijn werk, hij is volgens eigen zeggen een ‘creator’. Wat voor een…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Peter den Harder (Petrus) probeert zijn onzekerheden te fixen met psychedelische middelen

1 Minuten leestijd
Youtuber Peter den Harder (Petrus) vond geen geluk en rust toen hij transformeerde tot een afgetraind onderbroekenmodel. Wat zou hem dan wel…