Leer al spelenderwijs een nieuwe taal met Duolingo

Voor ieder die een nieuwe taal heeft geprobeerd aan te leren na zijn schooltijd, weet als geen ander hoe ontzettend moeilijk dat is. De ouderwets boekwerken en de suffe avondcolleges zijn nou niet bepaald om vrolijk van te worden. Dat moet anders kunnen, dachten de briljante koppen achter Duolingo. Met dit geweldige initiatief kun je al spelenderwijs een nieuwe taal aanleren.

Op een bijzonder moderne en vooral innovatieve wijze weet Duolingo je binnen enkele sessies de beginselen van een nieuwe taal al te begrijpen. Zo combineren ze elementen uit (mobiele) spelletjes om je te helpen leren hoe je het woord schrijft, maar ook uitspreekt. Dit is met name handig als je de wat meer exotische talen wilt gaan beheersen. Je kunt zelfs achievements winnen als je steeds meer voldoendes scoort op je testjes. Een taal leren is voor het eerst leuk gemaakt!

Je kunt een veelvoud aan talen bestuderen op Duolingo, waaronder Spaans, Duits, Frans, Italiaans, Russisch, Portugees, Turks, Arabisch, Deens, Zweeds, Noors, Pools, Hongaars, Chinees, Japans en zoveel meer!

“Far and away the best language-learning app.” —The Wall Street Journal

“Duolingo may hold the secret to the future of education.” —TIME Magazine

Wat kost dat wel niet?

De prijs? Helemaal niets! Nikes, noppes, nada, niente! Duolingo is volledig gratis. Je kunt zelfs Duolingo op je smartphone of tablet krijgen. Je hebt nu echt geen smoesjes meer om eindelijk eens die nieuwe taal op te gaan pikken. Al meer dan 200 miljoen gebruikers gingen je voor. Succes!

Duolingo site
Duolingo voor Android
Duolingo voor iOS
Duolingo voor Windows Phone