The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKDrinks & Food #MNLK

Duurste espressomachine ter wereld is….

1 Mins read

De zoektocht naar het perfecte kopje koffie is er één die al menig barista slapeloze nachten heeft bezorgt. Als energieshot in de ochtend of om je favoriete digestief te begeleiden, die paar druppels zwart goud zijn van essentieel belang. Investeren in een geweldige espressomachine is dan ook geen overbodige luxe. Al zijn er machines die dit wel heel letterlijk nemen.

De zoektocht naar de meest exclusieve en de meest dure espressomachine ter wereld.

Om niet koffiedik te kijken, hebben we een aantal vereisten gesteld aan deze parel onder de espressomachines. Het toestel moet voor persoonlijk gebruik zijn, vrij verkrijgbaar zijn en handelbaar zijn. Hierdoor maakte de Javabot met een prijskaartje van 1 miljoen dollar geen kans meer. Het is een indrukwekkende machine die bonen roostert, maalt en ze dan omtovert tot het ideale kopje. Het toestel zelf was echter op maat gemaakt voor ‘The Roasting Shop’.

En de winnaar is.

The Speedster’ van Kees van der Westen. Dit koffiewonder van Nederlandse makkelijk, met een prijskaartje van 14,000 euro, weet Nederlandse topkwaliteit te combineren met een onovertroffen design. Het is niet voor niets de favoriete espressomachine van beroemdheden en miljonairs.

Handgemaakt en met een beperkte oplage beschikt dit toestel over een dubbele boiler die ervoor zorgt dat het toestel zijn naam niet gestolen heeft. De boiler zelf heeft een reservoir van om en bij de 2 liter en deze wordt ondersteund door een warmtewisselaar die ervoor zorgt dat het water voorverwarmd wordt.

Zin in een cappuccino? Geen probleem, de roestvrij stalen stomer zorgt ervoor dat je binnen de korte keren van perfect melkschuim kan genieten.

Onovertroffen design.

Nog aan het twijfelen? Weet dan dat ‘The Speedster’ gepersonaliseerd kan worden waardoor het toestel perfect past in elk interieur. De gemiddelde leveringstijd is met zes maanden wel wat lang, maar u krijgt er dan wel een handgemaakt, exclusief toestel voor terug met een vleugje patriottisme.

Hoe de machine te installeren?

Leestip – > Duurste jachten ter wereld

Related posts
Drinks & Food #MNLK

Wat je koffiekeuze zegt over jezelf

2 Mins read
Kies jij voor een dubbele espresso, een flat white, een cappuccino of toch gewoon filterkoffie? Dan wil dit wel iets over jou…
Drinks & Food #MNLK

De voordelen van koffiecups

2 Mins read
Misschien sta je er nooit echt bij stil, maar de manier waarop je je koffie bewaart heeft veel invloed op hoe je…
Drinks & Food #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Duurste koffie ter wereld

1 Mins read
Ben jij er ’s morgens ook nog niet helemaal, tot je de eerste dosis cafeïne van de dag binnen hebt? Dan ben…