The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

440.000.000 euro (!) voor het duurste vliegtuig ter wereld

1 Mins read

Vliegtuigen spelen een grote rol in het hedendaagse leven. Dagelijks vliegen miljoenen mensen door middel van vliegtuigen van land naar land of bijvoorbeeld van stad naar stad. Vliegen is een erg snelle en efficiënte manier om jezelf te vervoeren. Vliegtuigen bieden in sommige gevallen plek voor slechts een aantal personen, denk bijvoorbeeld aan een privéjet, maar er zijn ook passagiersvliegtuigen waar wel honderden mensen in kunnen. Ook de prijzen van de vliegtuigen zijn erg verschillend. De ene is een stuk duurder dan de ander.

440.000.000 euro voor het duurste vliegtuig ter wereld (!)

Het duurste vliegtuig dat er momenteel op de wereld is is de Airbus A380. Dit vliegtuig is het duurste, maar tevens het grootste passagiersvliegtuig dat er momenteel bestaat op de wereld. Het vliegtuig is tevens de bestellen in een VIP-uitvoering.

Het vliegtuig bevat aan de binnenkant een groot concertzaal, heeft een lux Turks bad een autogarage en zelfs een gebedsruimte. Dat dit het duurste vliegtuig van de wereld is dat blijkt dus zeker. Het vliegtuig heeft in totaal een waarde van 440.000.000 euro.

Andere dure vliegtuigen, laat je verrassen

Dat de Airbus van de Saoedische prins de duurste is is nu wel gebleken. Vliegtuigen die echter ook zeker in de buurt komen zijn bijvoorbeeld de Airbus A340-300 en de Boeing 747-430. Dit vliegtuig heeft in totaal een waarde van zeker 400.000.000 euro.

Het vliegtuig beschikt over de nieuwste technologieën. De Boeing 747-430, die ook tot de duurste vliegtuigen ter wereld behoort heeft een waarde van zo’n 200.000.000 euro. Dit vliegtuig is van de Sultan Brunei. Bij de Sultan Brunei is dit overigens maar 1 van zijn vliegtuigen. Hij heeft er nog meer en ook meerdere van deze vliegtuigen zijn erg lux en dus ook erg duur. Deze variant heeft aan de binnenkant onder anderen een badkamer en een lounge met goed en kristal.

Check ook deze video’s:

Feedback geven op dit artikel? Stuur ons dan een e-mail naar info@mnlk.nl

Leestip -> De 24k Xbox One Pearl, de duurste Xbox controller ooit?De duurste zwembroek ter wereld vind je bij Vilebrequin