The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Duurzame herenkleding 

2 Mins read

Steeds meer mannen en vrouwen zijn hun garderobe aan het verduurzamen. Een goede manier om hiermee te beginnen, is door geen items meer kopen die na 1 seizoen al slijtage beginnen te vertonen. Door te kiezen voor kwaliteit, beleef je veel langer plezier aan jouw kleding. Een prachtig kledingmerk met duurzame en kwalitatieve basics voor mannen, is het Nederlandse kledingmerk TWINLIFE.

Investeer in kwalitatieve basics bij duurzame herenkleding

Jouw garderobe heeft een aantal basisitems nodig waarmee je tal van combinaties kunt maken. Denk aan het perfecte overhemd, een paar T-shirts in een neutrale tint, leuke longsleeves en een goede hoodie. Een jeans met een goede fit mag ook niet ontbreken, net als een nette chino die zowel casual als zakelijk gedragen kan worden. Een bijkomend voordeel van een garderobe gevuld met de juiste basics, is dat jij ’s ochtends heel veel tijd bespaart. Je kunt namelijk op tal van manieren een gepaste outfit samenstellen, waar je je ook prettig in voelt.

Slow fashion

Slow fashion houdt in dat je op een bewuste manier met kleding kopen omgaat. Je kijkt niet alleen naar hoe het item eruitziet, maar bedenkt ook direct welke combinaties je kunt maken en of het item volgend seizoen ook nog in de mode is. Je gaat niet klakkeloos mee met trends, maar gaat specifiek op zoek naar tijdloze kledingstukken die passen bij jouw stijl. Daarnaast sta je stil bij de reis die het kledingstuk heeft afgelegd voordat het in de winkel terecht kwam.

Zo biedt de herenkleding van Twinlife complete transparantie in de productieketen. Het merk zorgt voor goede arbeidsomstandigheden bij de productie, monitort alle partners waarmee ze samenwerken en heeft als doel om schadelijke chemicaliën in de productieprocessen te elimineren.

Over TWINLIFE

TWINLIFE maakt moderne items voor mannen met een casual kledingstijl. De kledingstukken zijn eigentijds, stoer en worden ontworpen met de moderne en zelfverzekerde man in het achterhoofd. Ben jij altijd op zoek naar avontuur? Dan ondersteunt de comfortabele kleding jou vanwege het hoge draagcomfort en de kwaliteit. TWINLIFE focust zich op details en geeft alle items een speels element. Dit kan een contrasterende steek zijn of een eigenwijze print. Er wordt veel aandacht besteed aan het vinden van de perfecte pasvorm, ook voor grotere maten tot en met 4XL.

Het gebruik van onderscheidende stoffen geeft de basics een stijlvolle uitstraling. Zo draag je jouw favoriete truien en broeken naar iedere gelegenheid. Door multifunctionele items in huis te halen die goed te combineren zijn, heb je geen overvolle kledingkast nodig.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: