The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Dwight Howard’s eigen paleis in Atlanta

1 Mins read

Van jongs af was te voorspellen dat Dwight Howard (1985) een grote jongen zou worden. Niet alleen door zijn lengte (2.11m), maar ook werd hij ook een beroemde basketballer. Geboren te Atlanta, in een sportief gezin, was al vroeg duidelijk dat hij een Superstar zou worden op het basketbalveld. Nadat Howard in 2014 zijn eerste NBA-profcontract tekende bij de Orlando Magic, heeft hij bij meerdere grote ploegen gespeeld. Momenteel is hij actief bij de LA Lakers, de kampioensploeg geformeerd rondom LeBron James.

Een vaste plek voor Dwight Howard in Atlanta

Ondanks de vele ploegen bleef Dwight zijn geboortegrond trouw. Na het tekenen bij de plaatselijke Hawks, kocht hij in 2016 in Atlanta een prachtig optrekje. Een enorm huis dat een nog grotere tuin siert. Howard’s eigen “Home is where the Heart is”.

Dwight Howard’s klein-Versaille

In plaats van een huis kunnen we beter stellen dat Dwight een mini-paleis kocht. Een koninklijk pronkstuk op een daarbij passend landgoed. Compleet met een eigen oprijlaan, strak aangelegde plantsoenen, zo ook een heus bos en een prachtig zwembad. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het luxe huis zelf. Howard’s woonhuis beschikt over tientallen kamers. Ruime woonvertrekken, meerdere slaapkamers, maar ook maar liefst vijf keukens en drie wasruimtes.

Een huis vol passies

Naast de woonvertrekken heeft Dwight in zijn domicilie volop ruimte gereserveerd voor zijn passies. Zo hangen de gangen vol met een unieke selectie basketbal-jerseys van de basketballende collega’s die hij het meest bewondert. Een hele wand vivaria huist tropische slangen. Dieren die Howard niet alleen fascineren, maar die hem ook verschillende malen hebben gebeten. Andere kamers staan in het teken voor zijn passie voor films, zoals de Batman-movies. In de autogarage – pardon, Dwight’s showroom – is plek voor maar liefst veertien auto’s en meerdere motoren.

En wat natuurlijk niet mag ontbreken!

Kortom, een droompaleis op Dwight’s geboortegrond die van alle luxe is voorzien. Daarbij mocht een eigen basketbalveld uiteraard niet ontbreken. Daar is het uiteindelijk allemaal voor Dwight Howard begonnen. Iets waarvan hij zich heel bewust is als hij door zijn schitterende huis en tuin loopt.

Leestip -> 4 tips voor tijdens het hardlopen