The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Een 3D-ontwerp maken

2 Mins read

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan wil je natuurlijk precies weten hoe deze eruit komt te zien. Het kan best moeilijk zijn om je nieuwe droombadkamer voor je te zien. Je kunt daarom met onze badkamerplanner jouw nieuwe badkamer in 3D ontwerpen. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder!

Inspiratie opdoen

Voordat je je badkamer in 3D kunt gaan ontwerpen, is het belangrijk dat je een idee hebt van je wensen. Begin daarom eerst met het opdoen van inspiratie. Maak bijvoorbeeld een moodboard van alle stijlen en producten die je mooi vindt. Of ga op Pinterest op zoek naar foto’s die je aanspreken. Doordat je inspiratie opdoet, krijg je vanzelf een duidelijker beeld van hoe je nieuwe badkamer eruit moet komen te zien.

Vorm & afmeting

De volgende stap is om de vorm en afmetingen van je nieuwe badkamer te bepalen. Misschien wil je je badkamer wel helemaal gaan verbouwen en krijgt deze een nieuwe afmeting of vorm. Dan is het aan te raden om dit eerst te bepalen, zo maak je je badkamerontwerp zo realistisch mogelijk. Nadat je dit hebt bepaald kun je je de badkamerplanner openen. De eerste stap hierbij is het invoeren van de afmetingen en vorm van je badkamer. Vergeet hierbij ook niet ramen en deuren in te voeren. Het zou natuurlijk zonde zijn als je bijvoorbeeld je douche op een plek hebt geplaatst waar dit eigenlijk niet kan.

Je badkamer inrichten

Dan is het tijd voor het inrichten van de badkamer, dit wordt vaak ook gezien als het leukere werk. Kies hierbij voor de meubels en sanitair die passen bij de wensen en behoeften. Probeer daarbij een aantal verschillende indelingen, soms kom je ineens tot een verrassend ontwerp. Probeer daarnaast de badkamer ook niet te vol te zetten met meubels.

De badkamertegels

De laatste stap is het kiezen van de tegels. Hierbij heb je de keuze uit diverse tegels, waarmee je de sfeer van je nieuwe badkamer kunt bepalen. Twijfel je over welke tegels het meest geschikt zijn? Je kunt ook meerdere badkamer ontwerpen maken en deze meenemen naar de winkel. Zij kunnen je daar helpen om je nieuwe badkamer te realiseren.

Maak een afspraak

Heb je je 3D-ontwerp helemaal af en zou je hierover graag advies willen ontvangen? Verstuur dan je 3D-ontwerp naar ons. Een van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. We beginnen bij Sani4All altijd eerst met een korte kennismaking, daarin bespreken we je wensen en behoeften. Daarna bespreken we je 3D-ontwerp en gaan deze samen verfijnen. Ben je tevreden over je ontwerp? Dan gaan we van jouw 3D-ontwerp je droombadkamer realiseren!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Nieuw interieur? Een zevensprong aan keuzes

Related posts
More #MNLK

Welke badmeubels passen in jouw badkamer?

2 Mins read
Ben je op zoek naar een badmeubel en weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dat is logisch, want het…
More #MNLK

De badkamer is de plek waar je heerlijk tot rust komt na een lange werkdag

1 Mins read
Of juist de dag start met een verfrissende douche! Al met al is dit ook een ruimte waar je persoonlijke smaak sterk…
More #MNLK

Betonlook badkamertegels zorgen voor een unieke badkameruitstraling!

2 Mins read
Beton is een van de meest trendy materialen als het gaat om interieuroplossingen voor vloeren en wanden. Beton kan gemakkelijk worden aangepast…