The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Een accessoire of een stoer mannenuitje als Vaderdag cadeau?

1 Mins read

Wist je dat het bijna Vaderdag is? Doe jij dit elk jaar weer met een cadeau zoals een fles drank, een doosje sigaren of een aftershave? Gebruik de volgende drie tips dan als inspiratie voor een origineel Vaderdag cadeau!

Vaderdag cadeau accessoire

3 leuke Vaderdag cadeau tips!

Stoer mannenuitje

Veel leuker dan die drank, sigaren of aftershave geven is het ontvoeren van je pa voor een stoer mannenuitje. Denk hierbij aan cruisen op een quad, het maken van een boottocht of een bierbrouwerij bezoeken. Voor extra veel fun kun je natuurlijk ook wat vrienden en hun vaders optrommelen. Met zijn allen kun je een spannende workshop of activiteit plannen –zoals paintballen, een dropping of solexrijden-, uiteraard met als afsluiting een bezoekje aan een restaurant met lekker vlees en koud bier.

Nieuwe gadgets

Mannen zijn dol op gadgets. Ook je vader maak je dus blij met een nieuw speeltje, die jullie natuurlijk gezellig samen gaan uittesten. Geef je pa bijvoorbeeld een nieuwe barbecue, een mini tafelvoetbalspel of een tablet/smartphone houder. Gadgets heeft je vader nooit genoeg én zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Wel zo handig als je wat goed te maken hebt met je vader of als je juist even de hand op de knip wilt houden (maar wel je pa te vriend wilt houden natuurlijk).

Gadget

Een echt mannenboek

Een boek valt misschien in de categorie ‘een beetje afgezaagd’. Maar geloof ons, met de volgende mannenboeken komt je vader voorlopig zijn mancave niet meer uit. Wel zo fijn als de rest van het gezin ook even rust wil. Aanraders zijn onder andere: Zandvoort van Nando Broers, De zonen van Bruce Lee van Alex Boogers en Car Crush van Bert Voet. Uiteraard kun je ook zelf (afhankelijk van de interesses van papa) zelf een goed mannenboek selecteren over bijvoorbeeld auto’s, sport, geschiedenis of reizen als Vaderdag cadeau.

Accessoire

Denk bijvoorbeeld aan manchetknopen voor bij zijn mooie kostuum, een stropdas of misschien wel een herenriem. Er is werkelijk waar van alles mogelijk tot het kopen van een mooi cadeau voor Vaderdag.

Related posts
More #MNLK

De leukste cadeaus voor Vaderdag

2 Mins read
Vaderdag, één van de leukste dagen van het jaar. Althans, voor jonge kinderen. Niets zo spannend als het zelf geknutselde cadeautje op…
More #MNLK

Vaderdag: Met deze Vaderdagtips maak je hem zeker gelukkig!

2 Mins read
19 juni is het moment weer daar: Vaderdag. De dag waar heel wat vaders naar uitkijken en wij als vrouw en kinderen…
More #MNLK

De leukste cadeaus voor Vaderdag

2 Mins read
Vaderdag komt er weer aan en dat betekent dat het weer tijd is om op zoek te gaan naar leuke, gekke, of…