The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

Een daverend succes begint met een goed paar schoenen die de juiste indruk geven!

2 Mins read

Zelfverzekerde mannen krijgen meer voor elkaar en worden over het algemeen aantrekkelijker gevonden. Jouw zelfverzekerdheid begint met een goede outfit mét de juiste schoenen. Een goed paar schoenen laat je namelijk rechtop lopen, net zoals een man die de boel allemaal netjes voor elkaar heeft.

En dat voor elkaar hebben begint bij jou met een goed paar schoenen. Daarna zal je succes al snel volgen!

Succesvol en zelfverzekerdheid

Succesvol zijn is the key om aantrekkelijk gevonden te worden. Succesvolle mensen zijn gelukkiger, zelfstandiger en zelfverzekerder. Naast deze drie life essentials, hebben succesvolle mensen meer seks. Onderzoek wees uit dat het hebben van passie, zelfvertrouwen en charmant zijn, je aantrekkelijker maakt (echt waar). Het is dan ook logisch dat je meer seks hebt. Voordat de moed je in je schoenen zakt, hebben we wat tips  voor je. Succesvol worden gaat namelijk een stuk makkelijker dan je denkt!

Schoenen maken de man

Kleren maken de man, luidt het bekende spreekwoord. Maar als de blik van een vrouw langs je smoking stuit op een paar afgedankt lelijk paar schoenen, sta je minimaal met 1-0 achter. Tijd voor verandering. Schoenen gaan jou dit jaar helemaal het mannetje maken. En als je dan toch voor een nieuw paar schoenen gaat, ga dan voor een paar Floris van Bommel sneakers. Geloof ons, met deze schoenen ga je de show stelen.

Floris van Bommel

Wie modieus voor de dag wil komen, kiest voor Floris van Bommel schoenen. Voor wie het niet weet, Van Bommel is hét hipste Nederlandse schoenenmerk dat ooit heeft bestaan. Van Bommel heeft sinds 1734 een reputatie opgebouwd waar niemand omheen kan. Jij dus ook niet. In de tijd dat Floris van Bommel doorgroeit naar een succes internationaal merk, kun jij je mooi oriënteren op je nieuwe paar stappers.

Bij de moderne Floris van Bommel herenschoenen komt nog veel traditioneel handwerk kijken. Daarentegen is het design juist modern en gedurfd. Voor de schoenen zijn de allerbeste materialen gebruikt die je maar kan bedenken.  Zo heb je knalblauwe stappers met een krokodillenmotief of lakleren zwarte herenschoenen. Ook voor de wat stoerdere sneakers ben je bij Floris van Bommel aan het juiste adres. We kunnen er uren over praten, maar deze schoenen kunnen niet in je kast ontbreken. Als last but not least hebben we nog goed nieuws voor je. Er is namelijk ook nog eens Floris van Bommel sale!

We zeiden toch dat succesvol zijn niet zo moeilijk is als het lijkt? Shop ze en draag je nieuwe schoenen met trots.

Related posts
More #MNLK

Zo vind je de perfecte schoenen voor het voorjaar

2 Mins read
Het voorjaar is de periode waarin je meer en meer naar buiten toe gaat. Grote kans dat je hierdoor ook weer meer…
More #MNLK

Nog een paar tips om misschien nog wat beter te kunnen slapen

2 Mins read
Slapen… We doen het allemaal. De een wat meer dan de ander. De een heeft er meer moeite mee en ligt halve…
More #MNLK

3 mooie zwarte sneakers voor mannen

1 Mins read
Jij hebt vast minstens één paar witte sneakers in je kast staan. Witte sneakers zijn makkelijk te combineren en lopen super comfortabel….