The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Een echte mannenvakantie in de tuin

2 Mins read

Na maandenlang zwoegen op het werk, kijken we allemaal uit naar de vakantie. Helaas heeft corona redelijk veel roet in het eten gegooid als het gaat om exotische vakantiebestemmingen. Het heeft echter één groot voordeel: je vrienden kunnen ook niet op vakantie. Tijd voor een echte mannenvakantie dus. En daarvoor hoef je écht niet per se naar het buitenland te gaan.

Je ziet het vaak in films en reclamespotjes: een heerlijke barbecue met al je maten en liters bier. Het mag dan misschien wel een clichébeeld zijn, maar niets is leuker dan met al je vrienden in de tuin genieten van het mooie weer en praten over van alles en nog wat. Alleen heb je daar wel wat hulp en tips bij nodig. Nu de vrouw namelijk van huis is, wordt het tijd om zelf een feestje te organiseren. Hieronder wat tips die ervoor zorgen dat jij ongetwijfeld terugkijkt op een mooie vakantieperiode

Koop genoeg in

Het klinkt natuurlijk logisch, maar zorg ervoor dat je genoeg in huis haalt wanneer je vrienden langskomen. Niets is vervelender dan te weinig bier inslaan waardoor de laatste uurtjes gevuld moeten worden met frisdrank. Een maatstaf die vaak wordt gebruikt, is een halve bierkrat per persoon. Dit verschilt echter enorm per vriendengroep. Neem polshoogte over de hoeveelheid drank die iedereen drinkt en onthoud: beter te veel dan te weinig.

Als het weer het toe laat, zijn barbecues altijd een perfect idee. De meesten zullen ervoor kiezen om vlees te halen bij de supermarkt, maar probeer het ook eens bij de slager. Het is dan misschien iets duurder, je proeft zeker het verschil. Ook hierbij geldt: zorg dat je genoeg inslaat. Is er vlees over? Leg het dan gewoon in de diepvries en kook de restjes een andere dag op.

Verschillende activiteiten

In de achtertuin kun je vaak van alles beleven zonder al te veel voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van tenten. Blaas een paar luchtbedden op, maak naast de tent een kampvuurtje en de mannenvakantie kan beginnen. Speelt jullie favoriete club een belangrijke wedstrijd? Hang een beamerscherm op en stream het vanaf je laptop. Zijn jij en je maten meer van het relaxen, dan kun je natuurlijk ook ligbedden voor in de tuin kopen. Maak wat cocktails en zet een zwembadje op. Een relax-vakantie is voor veel mannen net zo leuk.

Een tip: het is soms lastig om goede sites te vinden die precies datgeen verkopen wat jij nodig hebt. Neem eens een kijkje op de site van Fonteyn. Veranda’s, barbecues, tuinmeubels of tuinhuizen, het is er allemaal te vinden.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Maak kennis met dierenpark Taman Indonesia

Related posts
More #MNLK

Make over geven aan je tuin? Dit moet je weten

2 Mins read
De zomerdagen zijn aangebroken en dan breng je nog meer tijd door in je tuin. Als deze niet meer helemaal naar je…
More #MNLK

Haal de natuur je tuin in

2 Mins read
Niet iedereen heeft groene vingers. En dat is helemaal niet erg. Maar een beetje groen en natuur in je tuin kan je…