The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Een extra geslaagde zomer met deze bijzondere bierkoelers

1 Mins read

Of het nou de Nederlandse pracht en praal wordt of toch een warm strand elders: koud bier wil je sowieso! De klassiekers kennen we allemaal: de ijsemmer, de koeltas, het zwembadje. Natuurlijk helemaal prima – als het je bier maar koelt – maar is het niet eens tijd voor wat nieuws?!

Feestelijke bierkoelers

Er zijn genoeg te gekke varianten te vinden, voor iedereen wat wils. Wil je voor die tropische uitstraling gaan? Dan is er zowaar een opblaasbare palmboom cooler te vinden. Als je er alleen al kijkt krijg je dorst… Of houd je meer van een Deutsche stijl? Deze enorme opblaasbare bierpul past dan perfect bij je.

Stijlvolle bierkoelers

Als je van meer stijlvolle bierkoelers houdt, dan zijn de kleinere fles- of blikjeskoelers misschien meer wat voor jou. Wel duizenden ontwerpen zijn er, bijvoorbeeld met camouflageprint, lekker zomers, of heel klassiek. Je kan hier natuurlijk mee variëren. Ideaal voor de BBQ bij jouw thuis, want dan kunnen jouw gasten kiezen wat ze zelf leuk vinden. Zowel voor de heren, als voor de dames.

Voor de échte bierliefhebbers

Identificeer jij jezelf als een échte bierliefhebber? Dan wil je misschien ook wel iets échts bijzonders om jouw biertjes te koelen. Of je het gelooft of niet: er bestaat een ondergrondse bierkoeler, gewoon voor in jouw tuin! Het is net alsof je bier tevoorschijn tovert… Een heuse verrassing. Daarbij is deze ondergrondse bierkoeler ook nog eens milieuvriendelijk, want er is géén koelsysteem of koelkast meer voor nodig. Verder neemt hij geen ruimte in, of nou ja, alleen ondergronds dan. Klinkt allemaal behoorlijk futuristisch, of niet?

Een belangrijke keuze

Je ziet het: een bierkoeler uitkiezen is niet zomaar iets. Het moet zeker niet alleen vanuit praktisch oogpunt bekeken worden, aangezien het deels jouw imago bepaalt. Aan jou de keuze waar je voor wilt gaan…

Related posts
More #MNLK

Welke parasol is geschikt voor jou?

2 Mins read
De lente is hier en de zomer staat voor de deur, we willen graag naar buiten en onszelf isoleren in stijl. Haal…
Drinks & Food #MNLKMore #MNLK

Zomer, terras, speciaalbier, drink een Sour!

1 Mins read
Het speciaalbier is niet meer weg te denken uit ons favoriete café. Het aanbod is nog nooit zo groot en uitgebreid geweest….
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

De 5 boeken die Bill Gates aanraadt om deze zomer te gaan lezen

1 Mins read
Naar verluid leest Bill Gates 50 boeken per jaar. Van alle boeken die hij onlangs gelezen heeft, beveelt hij er 5 aan…