More #MNLK

Een foto op doek is de ideale decoratie voor in huis

2 Mins read

Met je eigen foto geef je jouw woonkamer, slaapkamer, hal of trapgat een persoonlijke en gezellige uitstraling. Een foto op doek of een foto op hout is ook het perfecte cadeau! Verras je geliefde met een prachtige foto op hout tijdens jullie jubileum of geef een toffe foto op doek cadeau voor een housewarming.

Foto op doek van hoge kwaliteit

Jouw foto wordt gedrukt op canvas. Hierdoor komen de kleuren tot leven en springt de foto in het oog zodra je de ruimte binnenstapt. Om het helemaal af te maken kan je ervoor kiezen om een houten frame om de foto te laten plaatsen. Ben je op zoek naar wanddecoratie met een authentieke uitstraling? Dan is het een goed idee om je foto op hout te laten drukken. Alle wanddecoratie is voorzien van een praktisch wandmontagesysteem. Zo hang je jouw favoriete herinnering in een handomdraai aan de muur!

Foto op canvas cadeau doen

Weet jij niet wat je dit jaar moet geven voor Vaderdag of Moederdag? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau om je geliefde mee te verrassen deze feestdagen? Je zit altijd goed met een persoonlijk cadeau. Dit presentje straalt uit dat jij je best hebt gedaan om iets unieks te bedenken. Ga op zoek naar de leukste foto van jullie samen of kies voor een ander bijzonder moment uit het leven van de ontvanger. Een zwart-wit foto staat mooi om ieder interieur, net als natuurlijke kleuren van bijvoorbeeld een foto die is gemaakt aan zee of in het bos. Ken jij de woonstijl van de ontvanger goed? Dan kun je ook kiezen voor een kleurrijke foto.

Stoere foto op hout

In plaats van een foto op doek kun je ook kiezen voor een foto op hout. Door de lichte houtstructuur krijgt het kunstwerk een bijzondere uitstraling. Foto’s gedrukt op hout staan onder meer mooi in een landelijk interieur. Kies voor een foto op vurenhout als je op zoek bent naar een stoere en robuuste sfeer. Je foto wordt op losse planken gedrukt bij dit houttype. Een andere optie is om je foto te laten drukken op berkenhout, oftewel multiplex. In dit geval wordt de foto op een dunne houtplaat gedrukt met lichte houtstructuur. Geef je foto op hout een ereplaats boven de bank of hang deze in de eetkamer, slaapkamer of in de gang.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: