The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Een hoesje voor de iPhone 12 (Pro)

2 Mins read

Zojuist eigenaar geworden van een iPhone 12 (Pro) smartphone? Met zijn 6.1 inch super Retina dislplay en hoge resolutie van 1170 x 2532 pixels wil je de telefoon uiteraard te allen tijde beschermen tegen schade. Naast een hightech beeldscherm is de iPhone 12 Pro voorzien van twee camera’s: een dual 12 megapixel selfiecamera aan de voorzijde, en een quad 12 megapixel camera aan de achterkant. Hieronder meer over de iPhone 12 hoesjes.

Welke soorten hoesjes zijn er voor de iPhone 12 (Pro) zijn er?

Zo’n mooie smartphone als de iPhone 12 Pro verdient natuurlijk optimale bescherming door middel van een telefoonhoesje. Er is een grote diversiteit aan hoesjes op de markt zoals de bookcase, flipcase en backcovers.

Bookcase & Flipcase

Een bookcase model is, zoals de naam eigenlijk al zegt, een hoesje dat opent als een boek. Deze hoesjes zijn erg populair omdat de telefoon van alle kanten bedekt, en dus beschermd wordt. Vaak beschikken bookcase telefoonhoesjes over handige vakjes waar je geld en pasjes in kunt opbergen. Een nadeel van een bookcase is dat je het hoesje voor gebruik steeds moet openklappen. Een flipcase hoesje opent naar boven of naar beneden.

Door het frame van het hoesje blijft de telefoon op zijn plaats. Bookcase en flipcase hoesjes zijn meestal gemaakt van zacht materiaal zoals leer, kunstleer of zacht kunststof. De stevige zachte stof zorgt ervoor dat een smartphone zo min mogelijk schade oploopt bij vallen of stoten.

iPhone 12 Pro hoesje

Backcover

Een backcover iPhone 12 Pro hoesje bedekt de zijkanten en achterkant van je iPhone 12 Pro. Het scherm van de telefoon wordt niet beschermd. Gelukkig is dit is makkelijk op te lossen door gebruik te maken van een screenprotector. Het voordeel van een backcover hoesje, waarbij het display niet wordt bedekt, is dat het scherm ten alle tijden goed bediend kan worden zonder het hoesje open te hoeven klappen. Backcovers zijn vaak gemaakt van dikke TPU of kunststof. De dikte zorgt ervoor dat klappen bij vallen of stoten opgevangen kunnen worden.

Screenprotectors

Het 6.1 inch super Retina display is het meest kwetsbare onderdeel van je iPhone 12 Pro. Je voorkomt krassen met een screenprotector. Deze screenprotectors zijn verkrijgbaar in glazen- en beschermfolie varianten.

Een leuk jasje voor je iPhone 12 Pro

Een goed iPhone 12 Pro hoesje dient niet alleen als stevig harnas tegen val- en stootschade, maar ziet er ook leuk uit! Steek je iPhone 12 Pro in en leuk jasje met een knal kleurig telefoonhoesje. Wil je liever een iPhonecase met een mooie afbeelding of print? Ook daarin zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hier kan je een iPhone 12 hoesje bestellen.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Frame kapot van je iPhone?De iPhone SE 2020