The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Een Instagram museum bezoeken?

2 Mins read

Als jij bij het woord museum denkt aan een plek waar je kunst gaat bekijken en waar je vooral heel stil moet zijn, dan wordt het hoog tijd dat je een keer een Instagram museum bezoekt. Dit zijn namelijk speciale plekken waar het de bedoeling is dat je jezelf helemaal uitleeft. Voorzien van allemaal verschillende setups waar jij de mooiste Instagram foto’s en filmpjes kunt maken! Dit soort museum is momenteel helemaal hot. In Amsterdam heb je momenteel zelfs meerdere Instagram musea die allemaal graag willen dat je er een keertje langskomt!

Wat is een Instagram museum precies?

Steeds meer mensen vinden het leuk om wat ze dagelijks doen op Instagram te delen. Niet zo gek ook, want Instagram is een leuke plek waar het heel makkelijk is om een foto of filmpje online te zetten. Dan is het natuurlijk leuk om een foto online te kunnen zetten die een beetje bijzonder is. Niet het zoveelste kiekje waarbij je voor de spiegel staat en een moeilijk gezicht trekt. Hier zijn de Instagram musea bij uitstek voor bedoeld. In een dergelijk museum word je namelijk langs een groot aantal plekken geleid die er om schreeuwen om hier een leuke selfie te nemen. Gigantische ballenbakken met alleen maar ballen in een enkele kleur, een zwembad vol met marshmallows, ruimten waar je jezelf kunt verkleden…

Het is dan ook niet zo gek dat dit soort musea momenteel heel populair zijn. Je hoeft niet zelf een leuke setting te bedenken voor je volgende Instagram post, ze worden je in dit museum allemaal aangereikt!

YouTube video

Een Instagram museum bezoeken

Instagram musea zijn heel populair. Het museum Wondr was bijvoorbeeld bedoeld als een pop-up museum dat zes maanden open zou blijven, inmiddels is het museum al door zoveel mensen bezocht dat de huur van het pand is verlengd. En inmiddels zijn er ook meerdere van deze museum. Influencer Anna Nooshin opende haar eigen Instagram museum en zo zijn er nog meer van dit soort musea te vinden. Allemaal doen ze hun best om een unieke belevenis te creëren, in de hoop dat jij daar zoveel mogelijk foto’s maakt en deze post. Dat is namelijk natuurlijk de best mogelijke reclame die ze maar kunnen krijgen!

YouTube video

Leestip -> Instagram: hoe te downloaden, registreren en beginnen?
Nog een leestip -> Mee met Puck Moonen: een kijkje op de Instagrampagina van de wielrenster

Related posts
More #MNLK

Wat te doen tijdens een stedentrip in Amsterdam?

2 Mins read
Amsterdam is een van de grootste, maar ook een van de bekendste steden in Nederland. Het is dan ook de hoofdstad van…
More #MNLK

De meest populaire Instagram accounts van Nederland

5 Mins read
Bijna iedereen in Nederland die jonger is dan 30 jaar zit wel op Instagram. Het platform is reuze populair, doordat iedereen kan…
Relax & Travel #MNLK

NEMO science museum: het leukste dagje uit in wetenschap en techniek

5 Mins read
NEMO science museum is een wetenschap- en technologiemuseum in Amsterdam. Nu klinkt dit misschien erg saai, maar NEMO is verre van dat….