The Online Lifestyle Magazine For Him

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Een kijkje in de gezonde koelkast en sportschool van Arnold Schwarzenegger!

1 Mins read

Arnold Schwarzenegger is inmiddels al 72 jaar, maar dat zou je niet zeggen als je zijn dieet en lifestyle bestudeert. De man geeft je naast een blik achter de schermen in zijn sportschool ook een kijkje in zijn koelkast.

De redacteur van Men’s Health mocht op bezoek komen bij de welbekende Oostenrijkse Eik. Arnold is elke dag te vinden in de gym en leeft zo te zien aan zijn goed gevulde koelkast een gezond leven. De afgetrainde oude baas vertelt dat hij vroeger wel anders leefde; toen at hij zo’n beetje alles wat hij maar voor zich kreeg. Tegenwoordig is dat wel anders!

Een van de slechtste dingen om te doen als je volop aan het trainen bent is natuurlijk een cheat day, maar gelukkig zijn we niet de enige die het doen, want ook Mr. Olympia heeft er wel eens een! ‘Elke calorie die jij inneemt, kan alleen jij er weer aftrainen‘, zegt hij. Bekijk de video en misschien krijgt jouw koelkast hierdoor wel een metamorfose!

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Wat is krachttraining precies?

2 Mins read
Krachttraining was al een tijdje populair onder mannen, maar wordt ook steeds populairder onder vrouwen. Maar wat houdt krachttraining eigenlijk in? En…
Sport & Lifestyle #MNLK

Wat is fitness?

1 Mins read
Wat is fitness nu eigenlijk? Wanneer is iemand fit? Wanneer iemand actief is, zich energiek voelt, een stralende huid heeft, geen vermoeidheid…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe lang zou je moeten trainen per dag?

1 Mins read
Je houdt van sporten of je houdt er niet van. De ene persoon vindt het heerlijk om elke dag te trainen, terwijl…