The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Een kijkje in de mindset en gym van eindbaas Conor McGregor

1 Mins read

Het is vorige week bevestigd dat vechtersbaas Conor McGregor terug zal keren naar de UFC om in de octagon te knokken tegen de ongeslagen worstelaar Khabib Nurmagomedov. Het zal Conor’s poging zijn om zijn Lightweight belt terug te winnen nadat hij inactief was. Wat dit gevecht zo bijzonder maakt is dat Conor terugkeert tegen de moeilijkste tegenstander mogelijk!

Khabib’s vechtstijl van takedowns, worstelen en iemand vermoeien is namelijk Conor’s probleemgebied. Hetzelfde geldt andersom ook; Khabib is nogal slordig staand en Conor is juist heer en meester in the stand up game. Het belooft een prachtige partij te worden. 6 oktober gaan de kamphanen elkaar trotseren.

Conor’s gym

Conor traint al jaren bij Straight Blast Ireland in Dublin. Zijn coach, de altijd vriendelijke John Kavanagh, laat zien hoe de gym van Conor McGregor eruit ziet. Hij geeft tevens prijs wat Conor zo uniek maakt. Zijn ijzersterke mindset is ontstaan door constant maar weer hard werk te verzetten in de gym. Talent ontstaat volgens John en Conor pas na vele jaren hard werken. Het visualiseren van hoe dingen verlopen is wat Conor zo’n koele kikker onder druk maakt. Inspirerend en fascinerend tegelijk!

Lees ook: True Life Stories: het imposante succesverhaal van vechtersbaas Conor McGregor

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Ierland is net als Schotland een indrukwekkend land voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers

1 Mins read
Zo is er het beroemde Nationaal Park Killarney alsook tal van interessante musea. Het is bovendien eenvoudig en goedkoop om van Ierland…
More #MNLK

Leuke ideeën om je huis in te richten

2 Mins read
Onze woning is de plek waar we ons thuis voelen, waar we even tot rust komen en onszelf kunnen zijn. Het huiselijk…
Mind & Soul #MNLK

5 leuke activiteiten om je gedachten te verzetten

2 Mins read
Als je even aan de drukte van alledag wilt ontsnappen, zijn er allerlei manieren om je gedachten te verzetten. Even nergens aan…