More #MNLK

Een leuk avondje voor je Valentijn

2 Mins read

De feestdagen zijn net voorbij en we sluipen heel langzaam naar de volgende feestdag: Valentijnsdag! Nou ja, het is niet echt een feestdag, maar misschien wil jij je Valentijn lekker verwennen op deze dag. Een goede voorbereiding is het halve werk dus je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Valentijnsdag is heel erg commercieel en veel mensen willen hier niet aan mee doen. Maar het is wel heel erg leuk om op deze dag iets speciaals te doen. Je hoeft hiervoor helemaal geen speciaal cadeautje te kopen, je kunt zelf ook iets creatiefs of leuks bedenken. Wat dacht je van een leuk avondje met z’n tweetjes, gewoon lekker thuis? Ik help je op weg om van deze avond de leukste avond te maken.

Voorbereiding

Als eerst is het belangrijk dat je van te voren weet wat je wil gaan doen op deze avond. Maak een lijst met activiteiten en wat je hier voor nodig hebt. Zo weet je of je alle dingen in huis hebt of dat je de stad nog in moet, bijvoorbeeld voor leuke aankleding. De boodschappen haal je als laatst in huis, maar het is goed om alvast te bedenken wat je wil gaan eten en een boodschappenlijstje te maken. Zo hoeft je lastminute niet in paniek te raken over de laatste boodschappen. Maak eventueel een planning zodat je weet wanneer je wat moet doen en alles mooi op elkaar aansluit.

De avond zelf

Begin de avond met een lekker diner voor twee. Kook iets wat jullie allebei lekker vinden en dit kan heel uitgebreid met meerdere gangen, maar het kan ook een simpele pasta zijn. Het gaat om het idee, dat jullie tijd samen doorbrengen. Dek de tafel met een mooi tafelkleed, grote wijnglazen, kaarsjes en rozenblaasjes.

Na het eten laat je het bad lekker vollopen met een bruisbal en strooi je een handje vol rozenblaadjes in het water. Steek kaarsjes aan, zet een zacht muziekje op en ga samen lekker in bad. Mocht je geen bad hebben kun je samen onder de douche gaan.
Na het badderen of douchen plof je samen op de bank met een serie of film die je voor jullie samen hebt uitgezocht. Uiteraard gaan de kaarsjes aan en mogen popcorn en snacks niet ontbreken. Jullie kunnen ondertussen elkaars voeten masseren en genieten van een lekker drankje. Na al deze activiteiten zijn jullie helemaal loom en rozig geworden wat gegarandeerd een goede nachtrust zal opleveren.

Valentijnsdag lijkt heel commercieel, maar het is aan jou of je hier aan mee doet. Je kunt deze speciale dag gebruiken om jou liefde te verwennen en dit kan gewoon thuis. Ik denk dat dit leuke avondje meer in de smaak valt dan een cadeautje.

Feedback: info@mnlk.nl

Related posts
Soul #MNLK

Project Life Mastery deelt met ons hoe je ook jouw soulmate kan vinden

1 Mins read
Als iemand zich verdiept heeft in persoonlijke ontwikkeling, dan is het Stefan van Project Life Mastery wel. Deze goedlachse gozer heeft er…