The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Een mooi hoesje voor de iPhone 12 mini

2 Mins read

Je bent helemaal blij met je nieuwe iPhone 12 mini. Je hebt hiermee een geweldig toestel in handen die pas kort op de markt is. Er hangt wel een stevig prijskaartje aan dit topsegment toestel. Je wil hem dus graag beschermen met een hoesje dat doet wat het doen moet doen. Het moet je kostbare apparaat op een degelijke manier beschermen tegen vallen en stoten om hoge reparatiekosten te voorkomen. Sowieso doe je er goed aan een screenprotector op je scherm te laten plaatsen om het dure scherm van je smartphone te beschermen tegen krassen. Je kunt kiezen uit een glazen beschermlaag die een uitstekende bescherming voor het beeldscherm biedt. Een goedkopere, maar minder stevige optie is een beschermfolie.

Wat voor soort hoesje voor je iPhone 12 mini kun je kopen

Er zijn veel verschillende soorten bescherming voor je telefoon, denk aan een iPhone 12 mini hoesje. De hoesjes die de beste bescherming bieden zijn op maat gemaakt voor de iPhone 12 mini. Deze zitten het stevigste om je toestel heen en bieden daarmee de veiligheid die je zoekt voor kostbare apparaat. Je doet er verstandig aan om één van de telefoonhoesjes van goede kwaliteit aan te schaffen. Je dure smartphone, verdiend een hoesje dat stevig is en langdurig bescherming biedt.

Een populair hoesje is de bookcase, omdat deze de hele telefoon omsluit. Je opent hem op dezelfde manier als een boek. Bijkomend voordeel is dat er bij de meeste hoesjes ook vakjes in zitten waar je een paar pasjes in kunt stoppen. Het leuke is dat ze je smartphone beschermen, maar er ook goed uitzien.

Een flipcase lijkt op de bookcase, maar deze open je naar boven of beneden. Er zitten geen vakjes in voor pasjes. Beide soorten telefoonhoesjes zijn meestal gemaakt van leer, kunstleer of kunststof. Vaak is dit stevig, maar zacht materiaal dat lekker in de hand ligt.

Je iPhone gelijk gebruiken

Wil je je iPhone 12 mini wel beschermen, maar ook direct kunnen gebruiken? Dan is een backcover ideaal. Deze telefoonhoes beschermd alleen zijkant en de achterkant van je smartphone. Je hoeft je smartphone alleen nog maar uit je broekzak te halen en kunt gelijk aan de slag. Gemak dient de mens. De backcover is van vrij dik kunststof of tpu. Hierdoor is je telefoon toch goed beschermd tegen vallen en stoten.
Een screensaver voor je scherm is in dit geval wel noodzakelijk, aangezien de voorkant van je telefoon niet beschermd wordt door de backcover. Met een screensaver los je dit probleem eenvoudig op.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Waar je op moet letten bij het kopen van een tweedehands auto
Leestip -> Wat moet je weten over de elektrische step?