The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Een nieuwe keuken kopen: de voordelen & mogelijkheden op een rijtje!

2 Mins read

Een keuken renovatie uitvoeren geeft je woning direct een moderne en meer eigentijdse look. Het id dan ook niet zo verwonderlijk dat veel mensen er tegenwoordig voor kiezen om een nieuwe keuken te koop met moderne apparatuur, strakke keukenfrontjes en een praktische indeling. Maar welke voordelen heeft een nieuwe keuken aanschaffen of een keuken renovatie laten uitvoeren zoal te bieden? En wat zijn vandaag de dag de mogelijkheden als je een nieuwe keuken wilt laten plaatsen?

Een nieuwe keuken bespaart je veel tijd

Een van de meest interessante voordelen van een nieuwe keuken plaatsen, is de tijd die je bespaart als je een moderne keuken met fraaie keukenfrontjes aanschaft. Kies voor de installatie van moderne en geavanceerde apparatuur, zoals een inductie, een hypermoderne combimagnetron, een snelle afwasmachine, een Quookerkraan of een eigentijdse heteluchtoven. Ook een kookeiland is een prima keuze als je een keuken renovatie in je hoofd hebt. Met een kookeiland kun je nog flexibeler koken en benut je de ruimte in je keuken optimaal.

Veel nieuwe functionaliteiten

Prettig aan een nieuwe keuken kopen, is dat je beschikt over veel extra functionaliteiten. De technische ontwikkelingen hebben in de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen, waardoor de apparatuur energiezuiniger en efficiënter is. Koelkasten hebben meer ruimte gekregen, vaak extra functies (zoals een ijswaterkraan of extra standen), en verbruiken tegelijk vaak minder energie. Hierdoor kun je dus ook gaan besparen op de energierekening. Denk verder ook aan extra functies als een inductiekookplaat, een Quooker of een kookeiland.

Je hebt vaak jarenlang garantie

Prettig aan een moderne keuken laten plaatsen is verder ook dat je een jarenlange garantie krijgt op je keukenapparatuur, de keukenfrontjes, het aanrechtblad, enzovoort. Gemiddeld bedraagt de garantie al snel minimaal vijf jaar. Mocht e dus onverhoopt iets defect raken, dan kun je de schade kosteloos laten repareren als het betreffende keukenonderdeel nog binnen de garantietermijn valt. Natuurlijk ga je er niet vanuit dat je nieuwe keuken mankementen vertoont. Maar het idee dat je dan snel en gratis het defect kunt repareren, geeft een rustig gevoel!

Koken is een stuk leuker in een nieuwe keuken

Thuis koken wordt met een nieuwe keuken direct een stuk leuker. Je kiest zelf de kasten en lades uit, zoals een handige apothekerskast of carrouselkast, waardoor je op je eigen manier kunt koken. De nieuwe looks van je keuken zogen voor een prettige kookervaring.

Veel mogelijkheden… En je kiest zelf!

Ten slotte zijn er op keukengebied tal van mogelijkheden om je keuken helemaal zelf in te richten. Nagenoeg elk onderdeel kun je zelf kiezen: van kastdeurtjes, handvaten en de kraan tot het aanrechtblad, de apparaten en de afwerking.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Kleine matten, groot plezier
En deze: Oefen je theorie examen

Related posts
More #MNLK

Welke kenmerken heeft een tijdloze keuken?

2 Mins read
Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en vind je het lastig om te bepalen welke keukenstijl bij je past? Dat…