The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?

1 Mins read

Instagram is een bekende applicatie waarmee je al je foto’s met de wereld kan delen. Je krijgt er volgers op die graag je foto’s willen zien en je kunt met andere mensen praten en ook hun foto’s bekijken en reageren op de foto’s die ze hebben gemaakt. Het wordt ook steeds meer gebruikt als promotie applicatie. Wanneer er een storing optreedt in het programma, is dat natuurlijk heel onhandig. Maar waar moet je nou kijken om erachter te komen waardoor deze storing wordt veroorzaakt? En nog belangrijker: hoe verhelp je het?

Controleer eerst of er een Instagram storing is

Er kan een instelling op je eigen telefoon niet goed zijn waardoor het programma ineens niet meer werkt. Kijk of de website van Instagram nog wel gewoon te bereiken is. Daarnaast is er ook de website https://downdetector.com/ waarop je kan controleren of er een storing is met de app. Kijk ook heel goed naar wat voor storing je ervaart. Zo kan het zijn dat het complete programma niet meer werkt, maar kan het ook zijn dat je last hebt van dat het programma vastloopt. Beide problemen zijn natuurlijk heel vervelend, want hierdoor is het voor jou niet mogelijk om foto’s of verhalen te delen op Instagram.

De oplossingen

Als je merkt dat de website van Instagram het wel gewoon doet, dan kan het zijn dat er iets aan de hand is met de app op je telefoon. Probeer het programma opnieuw te installeren om te kijken of dit de oplossing biedt. Met betrekking tot vastlopers is het aan te raden om altijd te kijken of het niet te maken heeft met het geheugen op je telefoon. Als je allerlei apps hebt lopen, dan kan het zijn dat er geen ruimte meer over is om Instagram goed te laten draaien. Probeer in dit geval zoveel mogelijk op de achtergrond draaiende applicaties te sluiten zodat je hier geen problemen meer krijgt.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Last van een storing bij Whatsapp?Last van storing in Call of Duty Warzone?

Related posts
More #MNLK

De meest populaire Instagram accounts van Nederland

5 Mins read
Bijna iedereen in Nederland die jonger is dan 30 jaar zit wel op Instagram. Het platform is reuze populair, doordat iedereen kan…
More #MNLK

Check de nodige kiekjes van Sylvie Meis op Instagram

2 Mins read
Ze is alweer 42 lentes jong, Sylvie Françoise Meis, ooit bekend geworden als bescheiden actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden en als…
Cars & Tech #MNLK

Jutta Leerdam volgen op Instagram en andere social media

2 Mins read
Er was een tijd dat sporters heel ver van je afstonden. Dat je ze alleen maar zag op televisie, als ze hun…