The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Een succesvol bedrijf opzetten waarmee je de wereld kan blijven verkennen? Clark Kegley geeft je tips en uitleg!

1 Mins read

Stel je eens voor dat je een bedrijf hebt waardoor je geheel flexibel en vrij de hele wereld kan blijven verkennen. Klinkt goed toch? Het is alleen makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is zeker mogelijk! Clark Kegley vertelt je (in zijn coole Mustang) in deze video hoe het mogelijk is en waar je op moet letten.

De charismatische Amerikaanse ondernemer en coach begint zijn inspiratievideo met ‘serve the masses‘ oftewel; bedien de massa. Hij geeft het voorbeeld aan Facebook en Youtube. Duizenden mensen maken gebruik van de platformen en worden voorzien van coole content (terwijl ze platgegooid worden met ads). Daarnaast geeft hij het voorbeeld ‘sustainability‘. Is je product of dienst iets wat je jaren kunt blijven doen en hebben mensen er daadwerkelijk iets aan? Clark weet als geen ander  hoe het spelletje werkt, dus luister goed en noteer zijn zakelijke tips in je notities!

Lees ook: Moeite met het bereiken van je doelen? Je bent vaak zelf het probleem!
Related posts
Business & Luxury #MNLK

Praktische tips om je eigen kledinglijn te starten

1 Mins read
Een eigen kledinglijn beginnen is voor veel mensen een droom. Het is echter niet eenvoudig om een eigen merknaam op te zetten….
Soul #MNLK

De perfecte 24 uur dankzij de invoering van onze eigen ´Shabbat´

3 Mins read
Onlangs was ik in Israel voor een heerlijke week vertoeven in de steden Tel Aviv, Jeruzalem en Eilat. We hebben daar iets…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

David Goggins motivatievideo: het taaie doch rechtvaardige advies wat je nodig hebt

1 Mins read
Er is geen man die mij meer weet te motiveren om gas te geven dan eindbaas David Goggins. Deze keiharde veteraan der…