The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Een workout voor thuis: Tips voor beginners

1 Mins read

Wil jij in shape blijven en er goed uit blijven zien, maar niet naar de sportschool? Dat is geen probleem! Er zijn namelijk genoeg manieren om buikspieren te creëren en genoeg cardio opties zonder sportschool. Je kunt thuis heel goed een work-out volgen. Wil je weten hoe jij de beste thuis work-out doet? Lees dan gauw verder voor handige tips en advies.

Work-out met een app

Jouw smartphone is nog zoveel handiger dan je denkt. Je kunt hier niet alleen mee in contact komen met anderen, mailverkeer lezen of filmpjes op kijken. Ook kunt je apps downloaden die je helpen en motiveren voor een work-out thuis. Deze apps biedt niet alleen instructievideo’s, maar ook handige schema’s om te volgen. Download bijvoorbeeld een app voor buikspieroefeningen. Je ontvangt dagelijks een melding om nog een work-out te doen en hebt zo altijd een stok achter de deur.

Stel een schema op

Ook zonder app is het mogelijk om een goed work-out routine in gang te zetten. Stel een eigen schema op. Je kunt bijvoorbeeld jouw dagen indelen naar spierdoelgroep. Maak van maandag schouderdag en vrijdag beendag. Volg jouw eigen schema met work-outs en je hebt zelf jouw work-out schema in de hand.

Youtube filmpjes

Vind je het moeilijk om de inspiratie te vinden voor een work-out thuis of ben je nog onervaren en is advies altijd welkom? Dan is het aan te raden om eens op Youtube te kijken naar work-out filmpjes. Je kunt zowel cardio-, als krachttrainingen vinden op Youtube. Geniet van een positieve sfeer en een extra push om het beste uit jouw work-out te halen. Je kunt eenvoudig filmpjes vinden voor iedere dag. Doe een korte work-out voor buikspieren vandaag en een kickbokstraining via Youtube morgen.

Geniet van sporten op jouw eigen tempo, zonder dat je hier de deur voor uit hoeft. Weer en wind houden je niet meer tegen om niet te sporten. Geniet van een eigen routine en lekker veel diversiteit voor een goede work-out vanuit jouw eigen woonkamer.

Related posts
More #MNLK

3 verschillende sporttassen voor heren

2 Mins read
Afhankelijk van de activiteit die je van plan bent in de sportschool te doen, zal het zeer waarschijnlijk bepalen welk type sporttas…
Sport & Lifestyle #MNLK

Tips om goed te presteren tijdens je bodybuilding training

2 Mins read
Veel mensen die aan bodybuilding training doen zijn op zoek naar de toename van spierhypertrofie. Het kan echter een tijdje duren om…
Sport & Lifestyle #MNLK

Voordelen van toning bands voor krachttraining

2 Mins read
Heb je al eens getraind met toning bands? Dan weet je maar al te goed dat deze workouts uiterst effectief zijn. Het…