The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Eenvoudige schoonheidstrucjes die je helpen er jonger uit te zien

2 Mins read

Net zoals er make-up fouten zijn die je huid kunnen verouderen, maken sommige schoonheidstrucjes een verschil in het verbergen van die tekenen die met de leeftijd komen en ook helpen om de natuurlijke schoonheid te benadrukken. Of het nu gaat om het gebruik van de juiste cosmetica of het investeren in een moderner kapsel, de focus van beauty-trucs is altijd zelfzorg. Als je geïnteresseerd bent en meer wilt weten, hebben we in dit artikel een aantal tips verzameld om je er jonger uit te laten zien. 

Enkele tips om er jonger uit te zien

1. Investeren in meer natuurlijke procedures

Om de huid jong te houden, zoek naar esthetische ingrepen die een natuurlijker uitzicht geven en de slapte verminderen. Het is niet nieuw dat het gebruik van hyaluronzuur houdende gezichtsrollers een trend is die blijft bestaan. Het is echter belangrijk zich te concentreren op die esthetische ingrepen die geen chirurgische ingreep vergen en die het uiterlijk zo natuurlijk mogelijk laten.

2. Kies goed de snit en het kapsel

Het type kapsel en make-up dat je draagt kan je ook helpen om er jonger uit te zien. Heb er geen twijfel over dat een modern kapsel een verschil kan maken in je look.

Om je een jeugdige uitstraling te geven, laat je jouw haar asymmetrisch achter met behulp van een schaar en een scheermesje. Gesnipperde uiteinden en lagen worden door deskundigen aanbevolen. Andere opties zijn om te wedden op moderne kapsels of om ze de haarpunten te laten verlichten.

3. Gebruik altijd zonnebrandcrème

Een van de schoonheidstrucjes die nooit uit de mode raakt, is zonnebrandcrème. Het is immers een essentieel product om jouw huid te beschermen tegen de effecten van zonnestraling, naast het helpen voorkomen van vlekken in het gezicht en zelfs huidkanker.

Huidvlekken worden veroorzaakt door een pigment, melanine genaamd, dat de huid een bruine kleur geeft en wordt gestimuleerd door de ultraviolette straling van de zon. Zowel UVB als UVA kan ouderdomsvlekken veroorzaken.

De indicatie is om altijd een zonnebrandcrème van minimaal SPF 30 te gebruiken.

4. Let op je lippen

Als een vrouw ouder wordt, worden haar lippen dunner en droger. Daarom is het heel belangrijk om ze altijd gehydrateerd te houden of zelfs te kiezen voor esthetische behandelingen die helpen om de lippen dikker te maken. Momenteel is er de vulling, die wordt gedaan met een naald, en een tweede optie met een laser.

5. Zorg voor lichamelijke en geestelijke gezondheid

Fysieke en mentale gezondheidszorg is ook belangrijk om je gerevitaliseerd en jong te voelen. Tijdens de fysieke activiteit neemt de doorstroming van het arteriële systeem toe, waardoor voedingsstoffen en zuurstof naar alle weefsels worden gestuurd.

Daarnaast verhogen de veneuze en lymfatische systemen ook de snelheid van de drainage, waardoor giftige stoffen worden verwijderd en de vochtretentie afneemt. Dit alles maakt de huid meer gehydrateerd en bloeiend.

Schoonheidstrucjes gaan niet alleen over make-up tips of soorten behandelingen voor een jongere huid, maar ook over een gezonde levensstijl – lichaam en geest.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> 3 tips om je haar sneller te laten groeien
Leestip -> Waanzinnige mannenkapsels, stoer, cool en nog steeds een bun!

Related posts
Soul #MNLK

Zeven rockalbums die het luisteren (weer) waard zijn!

2 Mins read
Wanneer je de tijd hebt om weer lekker ouderwets in een stoel te gaan zitten en een album van A tot Z…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Dankzij deze 4 slimme tips ga jij beter in slaap vallen (en dieper én langer slapen!)

1 Mins read
Als je slecht in slaapt komt of zelfs helemaal niet, is dat allesbehalve de ideale situatie als je de volgende dag een…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLK

The New York Times schrijft niksen voor: 'The Case for Doing Nothing'

4 Mins read
Ontspannen, relaxen, chillen, niets doen, bijkomen, rusten en niksen. Het zijn allemaal bekende Nederlandse woorden voor iets anders doen dan druk zijn….