The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Elektrische displayoplossingen voor interactieve displays

2 Mins read

Digitaal lesgeven is de afgelopen jaren steeds gebruikelijker geworden. Denk aan het gebruik van PowerPoints in plaats van het gebruik van een schrijfbord of flip-over. Bij veel Middelbare scholen en in het Hoger Onderwijs wordt veel gebruik gemaakt van digitale interactieve borden om live door een proces heen te kunnen lopen, of bijvoorbeeld door software heen te lopen. Met de komst van online chat en stream systemen is het ook mogelijk geworden om deze schermen online te delen met studenten of medewerkers die thuis zijn. Wil jij ook een upgrade gaan doen naar een van de state of the art Elektrische displayoplossingen voor interactieve displays? Hieronder lees je wat er allemaal mogelijk is.

Interactieve displays mobiel of stationair

Er zijn allerlei soorten displayoplossingen voor interactieve displays. Hierbij is de belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen: moet het scherm mobiel zijn, of blijft het altijd op dezelfde plek staan? Afhankelijk daarvan heb je de keuze uit verschillende modellen en oplossingen. Mobiele display oplossingen zijn voorzien van wielen, zodat de gehele stellage gemakkelijk kan worden verreden. De stationaire installaties worden vastgezet aan de grond of het plafond.

Elektrische display oplossingen

Alle Elektrische displayoplossingen voor interactieve displays zijn voorzien van elektrotechniek. Hierdoor kun je de stellages automatisch van hoogte verstellen. Zo kan een scherm gemakkelijk hoger of lager worden gezet of ingeklapt worden. Er is ruimte op de stellages om bijvoorbeeld HDMI kabels, laptops of papierwerk op te bergen. Dit maakt de Elektrische displayoplossingen voor interactieve displays multifunctioneel.

Werk

Snelle installatie en 5 jaar garantie

Een van de grote voordelen van de Elektrische display oplossingen voor interactieve displays is dat deze gemakkelijk en snel geïnstalleerd kunnen worden. Daarbij wordt de hele oplossing gecheckt voor vertrek en blijf je achter met een goed werkende oplossing voor jouw digitale display. Op deze display installaties krijg je 5 jaar garantie. Zo ben je vijf jaar lang verzekerd van een perfect functionerende oplossing bij jouw op school, op kantoor of op de universiteit.

Jouw digitale oplossing op maat

Heb jij een speciale oplossing nodig voor jouw LED scherm of display? Dan vraag je gemakkelijk een digitale oplossing op maat aan. Hierbij wordt samen met jou gekeken naar de meest passende oplossing en dito prijs. Ook voor een grotere videowall kan een oplossing op maat worden samengesteld. Bekijk online de mogelijkheden of neem contact op met het bedrijf om jouw oplossing op maat aan te vragen.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Zo regel je een zakelijke financiering
En deze: WOW! 8x populaire Mindset filmpjes op Youtube