The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Emotions are Negotiable: ‘Je kunt je humeur sturen door je fysiologie te veranderen’

1 Mins read

Heb je vaak last van emoties en gevoelens die je hele gedachten beheersen? Die je helemaal in bezit hebben en je afleiden voor nuttige zaken? Van die moodswings die je hele dag bepalen? En voel je ook nog eens die onrust in je lichaam? Dan is het tijd om te ontdekken dat je deze staat van zijn kan manipuleren!

De held van het Youtube-kanaal What I’ve Learned zocht het uit door in de wetenschappelijke archieven te duiken. Hij ontdekte dat je op verschillende manieren je humeur kan sturen. Dit door met name je fysiologie te veranderen. Je kan bijvoorbeeld de kou en de hitte toepassen, maar ook door ontstekingen in je lijf aan te pakken. Ontdek en leer!

Lees ook: Fascinerend en effectief; de ademhalingstechniek van Wim ‘The Iceman’ Hof
Stabiel en effectief

Nu ik zelf beter begrijp hoe ik mijn fysiologie aan kan passen – door mijn dieet te hebben verbeterd, 4x per week te sporten en geen alcohol meer te nuttigen – ervaar ik zonder twijfel een betere gemoedstoestand. Ik ervaar minder schommelingen in mijn humeur, ik ben hierdoor ook meer stressbestendig en heb geen moeite meer met dips in energie overdag. Ik zou zelfs kunnen concluderen dat ik een stabieler en effectiever man hierdoor ben geworden.

Lees ook: What I’ve Learned zoekt uit wat eigenlijk het nut is van een depressie
Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Het perfecte mannenlichaam volgens vrouwen

1 Mins read
De epische vraag die mannen over de hele wereld zichzelf stellen is deze: Is mijn lichaam aantrekkelijk genoeg voor vrouwen? De millennial…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoeveel water drinken per dag?

1 Mins read
Wie zegt dat water enkel nuttig is voor vissen vergeet zich af te vragen waarom we met zijn allen liters water drinken….
Mind & Soul #MNLK

Tips voor het veranderen van je mindset

1 Mins read
Je gedrag wordt beïnvloed door je mentale kader en dit is het resultaat van jouw blik op de wereld. Jouw blik op…