The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Enneagram test: welke van de 9 persoonlijkheidstypen past bij jou?

1 Mins read

Hoe kun je nou jezelf als man verbeteren als je niet eens weet wie je bent. Wat voor een type ben je eigenlijk? Wat beweegt jou, wat roert jou en wat maakt jou nou jou. Door geinige persoonlijkheidstestjes te doen zoals de Enneagram test ga je ontdekken dat je absoluut een typerende persoonlijkheidstype hebt.

Perfectionist? Een Denker? Of toch een Levensgenieter?

Het enneagram bestaat uit negen typen. “Perfectionist”, “Helper”, “Verkoper”, “Romanticus”, “Denker”, “Vragensteller”, “Levensgenieter”, “Bepaler” en de “Bemiddelaar”. In totaal kun je 100 punten in deze test verdelen. Een type kan maximaal 25 punten hebben. Na de multiple choice vragen te hebben beantwoord krijg jij enkele types waar je de meeste raakvlakken mee hebt.

Doe de Enneagram test hier op 123test.nl > >

De onderstaande is die van mij en ik moet zeggen; behoorlijk spot on!

De meeste punten gaf je aan het type: Levensgenieter (19 punten)

De levensgenieter is doorgaans charmant en opgewekt. Hij of zij weet van het leven te genieten. Ze zien altijd kansen en hebben vaak een verfrissende kijk op zaken. In hun enthousiasme raken ze echter ook vrij snel verveeld. Ze maken niet altijd alles af. Op anderen kunnen ze oppervlakkig overkomen. Volgens het enneagram wordt de levensgenieter gedreven door gulzigheid. Ze leggen zich liever niet vast en houden zo veel mogelijk opties open. Andere termen voor de levensgenieter zijn; hedonist, vernieuwer, generalist of dromer.

Daarna gaf je de meeste punten aan de: Bemiddelaar (17 punten)

De bemiddelaar heeft het vermogen naar anderen te luisteren en standpunten bij elkaar te brengen. De bemiddelaar vermijdt conflicten. De bemiddelaar is dan ook iemand die bereid is compromissen te sluiten. De bemiddelaar is flexibel en bereid anderen te accepteren. De bemiddelaar zal in de ogen van anderen vaak geen eigen mening hebben. Volgens het enneagram wordt de bemiddelaar gedreven door luiheid. Andere termen voor de bemiddelaar zijn: onderhandelaar of vredesstichter.

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Met deze 5 tips boost jij je testosteronlevels op natuurlijke wijze

3 Mins read
Tegen de tijd dat je tegen de dertig loopt, of deze zelfs al gepasseerd bent, treed er een verandering op in je…
Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

WheezyWaiter blikt terug op zijn 10 experimenten van 2019: is zijn leven er beter op geworden?

1 Mins read
Het is een mooi iets als je nieuwe dingen uitprobeert om een beter man te worden. Minder smartphone, minder suiker, intermittent fasting,…
Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Deze 5 interessante eindbazen zou je beslist op Instagram moeten volgen (#2)

1 Mins read
Misschien ken je ze, misschien ook niet, maar deze gasten moet je gaan volgen. We hebben voor jou vijf echte die-hards gevonden…