The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Even er tussenuitje met z’n tweeën, boek een romantisch nachtje!

2 Mins read

Wat is er meer romantisch dan samen ergens overnachten op een plek die aan al je wensen voldoet? Gelukkig is er een zeer ruime keuze om uit te kiezen, zodat er altijd wel iets te vinden is waar beide partners zich goed in kunnen vinden. Het ene stel zal zich meer aangetrokken voelen tot een overnachting in een natuurrijke omgeving, het andere stel vindt misschien juist een leuke stad het toppunt van romantiek.

Aanraders om een nachtje weg te gaan

Zeeland

Uitgestrekte vergezichten en stranden waar menig zuidelijk vakantieland jaloers op zou kunnen worden, dat is vaak de eerste indruk van Zeeland. Zeeland geeft ook een gevoel van ‘helemaal weg’ van de alledaagse beslommeringen, en is daarom uitermate geschikt voor een romantische overnachting. Buiten prachtige natuur, zijn er in Zeeland ook gezellige stadjes die het bezoeken zeker waard zijn.

Goes, met zijn gezellige winkelstraatjes en fijne terrassen, Zierikzee met de monumentale huizen en de dikke toren, en natuurlijk de hoofdstad Middelburg met de imposante pakhuizen uit de Gouden Eeuw, en de kleine steegjes waar het heerlijk dwalen is. Maar ook kleinere plaatsen zijn een bezoekje waard. Denk bijvoorbeeld aan Yerseke, waar alles draait om schelpdieren, mosselen, en natuurlijk de oesters!

Voor overnachtingen hoef je in Zeeland niet lang te zoeken, er zijn veel leuke hotelletjes en in Yerseke kun je zelfs logeren in een bed & breakfast die in een oud verbouwd kerkje gelokaliseerd is. Ook heel geschikt als trouwlocatie overigens.

Gelderland

Romantisch overnachten in Gelderland doe je natuurlijk op de Veluwe. waar je in de bossen en op de heide veel privacy vindt, en je volledig op elkaar kunt focussen. Je kunt kiezen voor een wat chiquer hotel, bijvoorbeeld met wellness-faciliteiten, maar een knus huisje te midden van de natuur kan ook het toneel zijn van een romantisch uitje. Er zijn regelmatig wandelingen met een boswachter die precies weet waar het wild zich ophoudt, herten, wilde zwijnen, in de schemering kan een dergelijke wandeling bijna sprookjesachtig aanvoelen.

Zin in wat gezelligheid? Rondrijdend in de omgeving kom je om de haverklap gezellige restaurantjes tegen. Ermelo en Nunspeet bijvoorbeeld hebben gezellige winkelstraatjes met fijne terrassen. In Garderen is ieder jaar een tentoonstelling van zandsculpturen, ook leuk om een keertje te bezoeken.

Limburg

Het glooiende landschap van Limburg geeft het gevoel dat je er, samen met je geliefde, even helemaal uit bent. De prachtige natuur nodigt natuurlijk uit tot wandelen. De steden zijn echter ook een bezoekje waard. Maastricht ademt romantiek uit met zijn mooie historische centrum en de talloze kroegjes en restaurants. Hotels zijn er genoeg, van eenvoudig tot zeer luxe. Is een stukje rijden geen probleem, bezoek dan het prachtige Kasteel Hoensbroek en waan je samen met je partner in andere tijden. Om een extra dimensie misschien te kunnen gegeven aan dit romantische nachtje, kan je misschien kiezen voor een speeltje, bijvoorbeeld een vibrator, een spannende film, een romantische film, een uitdagend pakje, zo zijn er talloze leuke ideeën te bedenken om jouw romantisch nachtje weg compleet te maken.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Verras je lief eens met een romantisch weekendje weg
En deze: 4 leuke tips voor een weekendje Belgische Ardennen

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Verras je lief eens met een romantisch weekendje weg

2 Mins read
Niets doet een mens zoveel goed als een romantisch weekendje weg. Dat voelt als een kleine minivakantie met heel veel qualitytime en…