The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLKMore #MNLK

Far Cry 6: releasedatum, trailer en meer details

2 Mins read
Gaming #MNLKMore #MNLK

Far Cry 6: releasedatum, trailer en meer details

2 Mins read

Far Cry 6 is aangekondigd door Ubisoft en heeft een bevestigde releasedatum voor 18 februari 2021. De titel kan worden gedownload op PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox One, Xbox Series X, computer en ook Google Stadia.

Dit is wat we weten over Far Cry 6

Het werd bevestigd dat de schurk van het spel zal worden gespeeld door de acteur Giancarlo Esposito, die optrad in de TV-serie Breaking Bad. De ontwikkelaar liet ook de eerste trailer van het spel zien, die een beetje van het verhaal vertelt. Zie hieronder alle details die al bekend zijn gemaakt.

Check hier de trailer:

Het verhaal

Net als bij andere Far Cry franchise titels zal de zesde titel een open wereldtitel zijn waarbij de speler de missie heeft om een tiran te verslaan die een onderdrukt volk domineert. De schurk is dit keer Anton Castillo (Esposito), de El Presidente, die het land Yara regeert, een fictief Caribisch eiland. Hij zet de onderdrukking tegen het volk voort, terwijl hij de grond voorbereid voor zijn opvolger, zijn zoon Diego, die ook in de trailer verschijnt.

Het is precies deze context die in de eerste trailer wordt getoond. Castillo vertelt alle actie, terwijl hij zijn zoon een beetje laat zien over de wereld die hij zal regeren, als zijn tijd gekomen is. Het einde van de trailer laat zien dat El Presidente alleen met geweld reageert en zijn zoon aanzet tot een aanval met een granaat in de hand.

En hier de gameplay details

Karakters

Voorlopig zijn de enige bevestigde karakters in het spel El Presidente en Diego. Het is niet onthuld wie de speelbare hoofdpersoon zal zijn – wie waarschijnlijk een buitenlander zal zijn, als alles op dezelfde manier gaat als de andere titels in de serie. De groep die kritiek heeft op El Presidente heet Fake Yaranianos, en zal mogelijk de bondgenoten van de speler zijn gedurende het hele avontuur.

Gameplay

De gameplay zal in een open wereld zijn, in eerste persoon en met een groot arsenaal aan wapens in het voordeel van de speler. Het spel zal nauwlettend volgen wat er in andere edities te zien is geweest, maar nieuws wordt verwacht in de besturing en de voortgang van de open wereldkaart. Andere details moeten door Ubisoft worden onthuld tot aan de vrijgave.

Check ook deze games -> Reisje naar de maan met Deliver Us the Moon (Deluxe Edition) & Star Warsfans en gamers opgelet: Star Wars: Squadrons komt eraan

Related posts
Gaming #MNLK

De nieuwste games voor de PS5

2 Mins read
De Playstation 5 console van Sony is inmiddels al een paar maanden uit, en het lijkt zeker in Nederland haast niet mogelijk…
Gaming #MNLKMore #MNLK

Hoge snelheden op twee wielen met Ride 4

1 Mins read
Bij racegames neem je over het algemeen plaats achter het stuur van een snelle wagen. Racegames waarbij je op een motor rond…
Gaming #MNLKMore #MNLK

De sickste tricks met Tony Hawk Pro Skater 1+2

1 Mins read
Er was een tijd dat skateboard games tot de meest populaire genres op de spelcomputers behoorden. Het leek er op dat elk…