Relax & Travel #MNLK

De vijf leukste films met Bradley Cooper in de hoofdrol volgens onze redactie

1 Mins read

Niets leuker dan gezellig met je vriend of vriendin onder een dekentje van een mooie film te genieten. Of je nu houdt van een hilarische komedie of een spannende thriller, met Bradley Cooper ben je gegarandeerd van veel kijkplezier. Hier zijn de vijf beste films met hem in de hoofdrol volgens onze redactie.

5x leuke films met Bradley Cooper

The Hangover

Wellicht de film waarin het grote publiek Bradley Cooper heeft leren kennen. In de Hangover trekken enkele vrienden voor een vrijgezellenavond naar Las Vegas. Zoals je al kan raden, gaat het al snel mis en moeten ze op zoek naar de vermiste vrijgezel. Een van de grappigste komedies van het decennia!

YouTube video

A star is born

In deze muzikale romantische film speelt Bradley Cooper zij aan zij met Lady Gaga. Het personage van Bradley Cooper ontdekt per toeval een nieuw zangtalent en wil haar lanceren. Al snel neemt liefde de bovenhand, maar dat gaat niet zonder enkele tegenslagen. Beiden kregen ze ook een Oscar voor beste acteur en actrice.

YouTube video

American Sniper

Een film die ver weg blijft van alle clichés die vaak te zien zijn in militaire drama´s. Het verhaal gaat over de Navy Seal Chris Kyle en kan dus worden beschouwd als een biografisch drama. Met ijzersterke performances van zowel acteurs als regisseur, biedt deze blockbuster een indrukwekkende schets van de effecten van een moderne oorlog op de soldaten.

YouTube video

American Hustle

In deze topper schittert Bradley Cooper met Hunger Games ster Jennifer Lawrence. Een oplichter wordt door een FBI agent gedwongen om samen te werken met een verleidelijke partner. Niet zonder gevaar, want ze moeten binnendringen in de wereld van de maffia. De film is in grote lijnen geïnspireerd op de FBI operatie Abscam uit de jaren 70.

YouTube video

Silver Linings Playbook

Een gewone rol voor Bradley Cooper in deze zwarte komedie over mentale ziektes. Het leven gaat niet altijd zoals je zou willen en wanneer Pat Solatano zijn job, vrouw en huis is hij gedwongen om terug bij zijn moeder in te trekken. Hij wil zijn leven terug op de rails krijgen, maar wanneer hij Tiffany ontmoet, een vrouw met zelf heel wat problemen, wordt alles helemaal ingewikkeld.

YouTube video

Check ook: Bradley Cooper en zijn oh-zo-coole haarstijl!

Related posts
More #MNLK

Bradley Cooper en zijn oh-zo-coole haarstijl!

2 Mins read
Bradley Cooper: we kennen deze man allemaal van zijn hilarische rol als Phil in The Hangover, zijn intieme duet “Shallow” met Lady…
Relax & Travel #MNLK

5x komedie films die je gezien moet hebben!

1 Mins read
Hou jij ook zo van komedie films? Geen moeilijke film, maar gewoon eentje waar je regelmatig om kunt lachen tijdens een avondje…