The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Flaneren op Nikki Beach Saint Tropez

1 Mins read

Nikki Beach Saint Tropez ligt in Saint Tropez te Frankrijk aan het prachtige strand Pampelonne Beach. De luxe strandclub is in 2002 geopend en een enorme trekpleister voor beroemdheden. Zij opende met één van de grootste feesten die Zuid-Frankrijk ooit heeft gehad. Nikki Beach is de eerste luxe strandclub waar muziek, eten, entertainment, mode, film en kunst allemaal samenkomt.

Wat kan je verwachten bij Nikki Beach Saint Tropez?

Bij Nikki Beach kun je terecht voor grote pluche strandbedden aan een prachtig zwembad, het drinken van cocktails en de hele dag chillen op de muziek van DJ’s van wereldklasse. Je kunt er lunchen en dineren met een prachtig uitzicht. Er is regelmatig entertainment zoals; een live-saxofoon en -viool avond, cabaret, Latin Dancers en nog veel meer.

Wat staat er op de menukaart?

De bar serveert de beste champagne uit de Franse regio. Voor de champagne kenners onder ons; ze serveren onder andere Perrier-Jouët, Dom-Pérignon, Krug en Cristal.

Op het menu staan exclusieve gerechten van de landen waar Nikki Beach allemaal is gevestigd. Dit zijn gerechten van over de hele wereld. Er staan ook altijd standaard salades, sushi, vers gevangen vis en langzaam geroosterde kip aan het spit op het menu. Om een beeld te geven van de prijzen; een voorgerecht kost gemiddeld €25, een hoofdgerecht kost tussen de €24 en €42 en een cocktail is al gauw €15.

Er wordt aangeraden om altijd te reserveren, omdat het er vaak erg druk is. Reserveren kan via mail of telefonisch.

Feitjes

Nikki Beach Saint Tropez heeft 800 zitplekken en 2000 staanplaatsen. Dit is verspreid over een oppervlakte van 14.000 m2. Het is direct gelegen aan het strand, waar je als bezoeker aan Nikki Beach gebruik van kan maken. Het restaurant heeft zelfs een boutique waar je nog snel je laatste aankopen kunt doen. Ook kun je er trouwen, vergaderen en zakelijke evenementen organiseren.

Je kunt Nikki Beach Saint Tropez volgen op instagram: @nikkibeachsainttropez.

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Check het waanzinnig mooie Kuredu Island Resort & Spa op de Malediven (!)

1 Mins read
Als je denkt aan een prachtige tropische bestemming, dan kom je vrij snel uit op de Malediven. Denk aan het koraalblauwe water…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLK

De 5 beste zelfhulp boeken om deze zomervakantie mee te nemen naar het strand

1 Mins read
Wat fijn, je gaat op zomervakantie! Ik hoop dat je keihard hebt gewerkt om flink wat geld uit te mogen geven en…