The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Frame kapot van je iPhone?

1 Mins read

Telgefixt is voor jou de perfecte plaats voor al je reparaties aan je smartphone. Bij Telgefixt staat deskundigheid en vriendelijkheid iedere dag voorop en gaan bij ons altijd hand in hand. Hoe vaak komt het wel niet voor dat er iets kapot gaat aan je waardevol bezit? Zij zorgen ervoor dat jouw product weer snel van waarde kan zijn en weer iets toevoegt aan je social life.

Your smile is our smile

Als je bij Telgefixt binnen komt dan zal je altijd een lach tegemoet lopen. Telgefixt staat klaar voor al jouw problemen en helpen je zo spoedig mogelijk de dag door. Is je iPhone glas kapot etc.? Het doet Telgefixt pijn als je met een scherm rond loopt met flink wat barsten na een ongelukkige valpartij. Kom gerust langs en zij zorgen ervoor dat jij je kleine slippertje van vorige week snel kan vergeten!

Waarom zou je nog de hele tijd een home button moeten toevoegen op je startscherm, als de originele gewoon op je smartphone zit!? Ook al functioneert je home button niet naar behoren, zij repareren deze in mum van tijd met een big smile op het gezicht.

Van alle markten thuis

Ongelofelijk, wat is er met dat frame gebeurt van je smartphone? Dat is een vraag die je niet zo graag hoort in je dagelijkse leven. Kom dan snel bij hen binnen lopen voor de servicegerichte reparatie die je nodig hebt. Zij staan voor alle klanten klaar en bieden reparaties aan binnen breed spectrum aan van verschillende smartphones. Heb je een Blackberry, iPhone, iPad? Zorg dat je connected blijft! China, Amsterdam, Rusland, Turkije, Amerika, Japan, zij zijn de digital GSM repair shop voor iedereen. Heb je een kleine reparatie? Wacht dan gerust in de winkel, zij zorgen ervoor dat je goed verzorgd wordt en dat de tijd voorbij vliegt. Voordat je het weet kun je weer met je smartphone op stap.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Tips voor mooie achtergronden voor de iPhoneDe iPhone SE 2020