The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Fruitsoorten die helpen met afvallen

1 Mins read

Ben je op zoek naar de beste voedingsmiddelen om gezond af te vallen? Dan kunnen bepaalde fruitsoorten echt niet in je voedingspatroon ontbreken! Fruit wordt vaak gezien als een boosdoener voor zij die gewicht willen verliezen, maar het tegendeel is waar. Hieronder krijg je een overzicht van de beste fruitsoorten om vet te verliezen!

De beste fruitsoorten om af te vallen

1. Aardbeien, bron van vitamine C

Eerst en vooral zijn er aardbeien, één van de gezondste fruitsoorten die er zijn. Aardbeien zijn zo goed als je wilt vermageren aangezien ze heel weinig calorieën bevatten en eigenlijk vooral uit water bestaan. Daarbij komt ook nog eens dat er een grote dosis vitamine C in zit (een vitamine die helpt tegen ontstekingen en je huid en cellen gezond houdt). Ben je op zoek naar een gezonde fruitsoort die je hydrateert én helpt bij het afvallen? Dan zijn aardbeien een must!

2. Ook bananen helpen bij het afvallen!

Vaak wordt gedacht dat een fruitsoort als bananen helemaal niet zo goed zijn als je wilt afvallen. Hoewel het waar is dat deze fruitsoort iets meer suikers bevat dan pakweg kiwi of bessen, gaat het nog steeds om natuurlijke suikers waar je helemaal niet dik van zult worden. Daarbij bevat een banaan erg veel natuurlijke vezels, die de stoelgang bevorderen en je een verzadigd gevoel geven. Ten slotte zijn bananen een goede bron van vitamine C, potassium en nog andere voedingsstoffen!

3. Alle soorten meloenen

Als laatste zijn er meloenen, een tropische fruitsoort die je op heel wat verschillende manieren kan eten. Meloenen zijn erg goed voor de gezondheid dankzij hun grote hoeveelheid water en vezels, en op die manier helpen ze ook bij het afvallen. Sport je tijdens de zomer intensief om gewicht te verliezen en wil je na je workout genieten van een lekker stuk fruit? Dan is een stuk galia meloen, watermeloen of eender welke andere soort perfect. Afvallen wordt dankzij deze fruitsoort een stuk gemakkelijker en ook nog eens leuker!

Feedback -> info@mnlk.nl

Related posts
Drinks & Food #MNLK

5 tips om snel van je buikje af te komen

2 Mins read
Je bent al een tijdje goed bezig. Je sport een paar keer in de week en je let op je voeding. Langzamerhand…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe val je af en bouw je spiermassa op?

2 Mins read
Een groot deel van de bevolking is te zwaar en lijdt aan obesitas. Dit wordt voor het overgrote deel veroorzaakt door verkeerd…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe houd ik afvallen vol?

1 Mins read
Elk pondje gaat door het mondje is dé denigrerende dooddoener voor iedereen die wil afvallen. Niet iedereen met overgewicht eet teveel maar…