Gaat het radiohost Giel Beelen lukken om een sixpack te kweken?

Op zondag 3 februari 2019 is het de bedoeling dat radiopresentator Giel Beelen een sixpack heeft. De weg ernaartoe wordt door hem vastgelegd in een handvol informatieve en vooral leuke Youtube-video’s. Om hem op weg te helpen, heeft hij de hulp ingeschakeld van de grootste namen uit de Nederlandse fitnessindustrie.

De 41-jarige Giel is al sinds maart 2018 bezig om serieus in vorm te raken. Zijn grote wens is een indrukwekkende sixpack. De charismatische Haarlemmer heeft nu nog slechts enkele weken om zijn grote doel te bereiken. Gaat ie het halen?

Bekijk hieronder zijn Road to Sixpack-video’s, waarin hij onder andere tips en tricks vraagt aan Anthony Kruijver, Merijn Schoeber, Petrus en Joel Beukers!


OVER 50 DAGEN EEN SIXPACK – GIELS TRANSFORMATIE


Giel op bezoek bij Merijn

“Merijn liet me schrikken: ga ik het wel redden? Komt er wel een sixpack? In een lange training praten we over voeding, inspiratie, dromen en de toekomst.”


Giel op bezoek bij Joel Beukers

“We breken die hele tent af! Ga voor goud! Ik ben te gast bij Joel Beukers. Samen met hem drink in een V2 cocktail om goed te kunnen trainen. Dat lukt prima! Joel reageert ook eindelijk op zijn fittie met Mobicep.”


Giel op bezoek bij Petrus

“Hard op weg voor mijn sixpack! Dat zegt Petrus (Peter de Harder) nu ook… Lekker! Bij Changing Life Hub in Amsterdam trainde ik mee met hem, en leerde ik eindelijk wat meer over het aanspannen van mijn buikspieren. Met wie moet ik nog meer gaan trainen?”