Home » Gastartikelen & Stage

Gastartikelen & Stage

door Guus

Gastartikelen

Zou jij ook graag artikelen willen schrijven voor MNLK.nl? Heb jij iets gespot wat ik nog niet heb gezien? Of heb je een eigen insteek voor content die zou passen bij dit magazine voor mannen? Je zult met jouw artikelen een publiek van duizenden soortgenoten bereiken! Trek de stoute schoenen aan en mail me op info@mnlk.nl .

Stage

Ben jij op zoek naar een gave stageplek? Je bent van harte welkom om aan te schuiven bij ons hoofdkwartier om te werken aan de titels MNLK.nl en DailyBase.nl. Je zult een breed scala aan ervaring opdoen op gebied van hoe je een online magazine beheert, het schrijven van artikelen, hoe contentmarketing zich vertaalt naar omzet en leren hoe je sales en marketing toepast in dit vakgebied. Je zult in sneltreinvaart nieuwe vaardigheden leren kennen die in je in de toekomst goed kan gebruiken.

Ben jij punctueel, leergierig, ondernemend, vriendelijk, enthousiast en gek op alles wat met internet, media en nieuws te maken heeft? Check jij altijd alle viral video’s en meme’s? Weet jij het verschil tussen WordPress en Magento te noemen? Dan ben je hier op de juiste plek!

Mail me dan graag met je motivatie, je stageduur en waar je woonachtig bent naar > info@mnlk.nl

*de stage moet minstens 4 maand duren, minstens 14 uur per week. Stagelocatie: Hengelo (OV). Stageplaats per direct beschikbaar

ps; we beschikken over een gezonde dosis humor, een Nespresso, een ultrasnelle laptop, een PS4 Pro, relaxte werktijden en koud bier!