The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Geef een van deze cadeaus om iemand beterschap te wensen!

2 Mins read

We kennen genoeg mensen die wel eens wat gebroken hebben of een andere blessure hebben. Zo heb je dit vast wel eens meegemaakt bij bijvoorbeeld jouw collega’s. Maar stel je eens voor dat jij een cadeau moet verzinnen voor iemand met een blessure, wat zou je doen? In deze blog helpen we je een handje door een aantal voorbeelden van geschikte cadeaus te beschrijven. Lees vooral verder en doe inspiratie op!

  1. Bloemen: Een mooi boeket bloemen is de perfecte manier om iemand te laten zien dat je om hem geeft. Het is simpel maar toch kleurrijk. Daarnaast kan je een boeket kiezen met de favoriete kleuren van de geblesseerde persoon. Combineer dit met een persoonlijke boodschap en je hebt een compleet cadeau waarmee je duidelijk jouw medeleven kan uiten.

 

  1. Een kaart: Of het nu een handgemaakte kaart is of een uit een winkel, een kaart met een hartverwarmende boodschap tovert zeker een glimlach op iemands gezicht. Hiermee kan je duidelijk omschrijven hoe jij je voelt. Je kan dit natuurlijk goed combineren met een boeket of een mooie ballon, waarmee je juist niet echt tekstueel je gevoel kan uiten.

 

  1. Een fruitmand: Een gezond en attent geschenk, een fruitmand is een geweldige manier om te laten zien dat je aan iemand denkt. Het is een bekend cadeau, maar vol met verassingen. Het staat namelijk voor gezondheid en is ook nog eens erg smaakvol. Kies bijvoorbeeld voor een fruitmand met soorten fruit waar de zieke persoon van houdt.

 

  1. Een ballon: Een leuke en feestelijke manier om iemand te laten zien dat je aan hem of haar denkt, is door een ballon te versturen. Hiervoor zijn speciale heliumballonnen die blijven hangen. Het zijn vaak kleurrijke ballonnen met een vrolijke of grappige tekst. Het kan de leefsfeer van de zieke persoon erg opvrolijken.

 

  1. Een gek cadeau: Als je iemand echt aan het lachen wilt maken, kun je overwegen om hem of haar een gek cadeau te geven dat hij nooit meer zal vergeten! Denk hierbij aan een gekke foto of een grappige videoboodschap. Hiermee laat je weten dat je om de ander geeft en vrolijk je de ander hopelijk mee op. Uit deze lijst is dit vrijwel het meest originele cadeau. Onze tip is daarom om een geschenk persoonlijk te maken, door bijvoorbeeld een gek cadeau. Zorg er alleen wel voor dat het cadeau een positief karakter blijft behouden.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: