The Online Lifestyle Magazine 

Drinks & Food #MNLK

Geef jezelf die extra boost met de First Energy Gum

1 Mins read

Op sommige momenten heb je gewoon even een extra boost nodig om je taken met volle energie en focus te kunnen volbrengen. Dit kan een inspannende en belangrijke opdracht op je werk zijn, een zware sessie in de gym of gewoon op een moment dat je even een inkakker hebt. Iedereen kent waarschijnlijk wel het fenomeen pre-workout, er zijn steeds meer mensen die zweren bij een scoopie voor de training. In plaats van een schepje poeder kun je ook gewoon een kauwgompje nemen, want de First Energy Gum geeft jou ook die extra boost!

First Energy Gum korting

Wat is First Energy Gum?

First Energy Gum is een pre-workout, maar dan net even anders. Een van de mensen achter deze pre-workout kauwgom is Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert. Waar de meeste pre-workouts in poedervorm zijn is deze verwerkt in een kauwgom met een krachtige maar lekkere smaak. Dat maakt First ideaal om mee te nemen. Bovendien heb je deze gum heel snel ingenomen en werkt het ook al binnen 10 minuten.

First Energy Gum bevat 80 mg cafeïne en B-vitamines. Dit geeft je binnen 10 minuten een langdurige boost, extra focus en meer kracht. De gums bevatten geen suiker of aspartaam en zijn uiteraard anti-doping. In principe is een kauwgom voldoende, maar als je na 20/30 minuten nog niks merkt kun je er nog eentje nemen.

MNLK.nl - First Energy Gum

Wanneer kun je First Energy Gum gebruiken?

First Energy Gum geeft je een boost die zo’n vijf uur lang aanhoudt. Het is natuurlijk een pre-workout gum, dus ideaal om vlak voor je training te nemen zodat je net wat meer kunt geven. Veel bekende sporter zijn fan van de kauwgom. Maar ook op andere momenten dat je extra focus of energie nodig hebt kun je de gum nemen. Veel mensen nemen het bijvoorbeeld voor een autorit om gefocust en veilig te kunnen rijden. Iedereen kan weleens een extra boost gebruiken, en op die momenten is First Energy Gum in onze ogen een hele mooie optie!

First Energy Gum kopen

Leestip -> Een voedingsschema maken

Related posts
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Onrustig? Gestrest? Zenuwachtig? Corona-gekte? Kauw op kauwgom!

1 Mins read
De grote reden waarom mensen constant weer naar de koelkast, de sigaret, de smartphone, of een vaporizer en/of alcohol grijpen, is vanwege…