The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Geef jouw vriendin het perfecte cadeau!

2 Mins read

Dat is soms nog best een opgaven. Want welke sieraden voor dames vindt jouw vriendin helemaal het einde? Of je nou een presentje zoekt voor de decembermaanden, haar verjaardag, een leuke presentatie of gewoon omdat ze zo leuk is, met een aantal dingen zul je rekening moeten houden. De kleur, welk sieraad en misschien de maat, daar dien je achter te komen. Wij helpen je graag door middel van een stappenplan.

1.   Een geschikte kleur

De haarkleur van je vriendin is een goede leidraad voor de juiste kleur sieraden. Goud past bij rood of bruin haar en zilver staat mooi bij blond haar.

2.   Kies je oorbellen, armband, ring of ketting?

Oorbellen zijn een slimme keuze, let er wel op dat je vriendin gaatjes heeft. Andere sieraden is moeilijker om in te schatten. Als je vriendin dagelijks een armband draagt, dan kun je haar een armband geven die er bij past of een kettinkje.

3.   Welke ringmaat of lengte van de ketting heb je nodig?

Als je het geheim wilt houden kun je niet stiekem iemands ringmaat opmeten. Is ze er van op de hoogte? Dan kun je vragen of ze haar ringmaat weet en anders opmeten. Dit kan bij de juwelier maar ze kan ook een ring gebruiken die ze al heeft en die goed past. Gebruik hiervoor een ring voor de juiste vinger en vergelijk deze met een ringmaatkaart van internet.  Voor de lengte van de ketting adviseren we je om voor een middellange tot korte lengte te gaan.

4.   Wat is je budget?

Als je alles hebt uitgezocht en gepland dan is het tijd om je budget te bepalen. Dit hangt onder andere af van het feit of jullie bij cadeaus vaak wat duurs doen of liever wat goedkoper. Het enige wat wij hier aan toe te voegen hebben is: ga niet voor spotgoedkoop, omdat je hierbij kans hebt dat het sieraad blauw afgeeft. Dat is vervelend voor je vriendin maar ook voor jou.

Kies voor kwaliteit

Wanneer je een speciaal sieraad voor je vriendin wil kopen, is het verstandig om na te denken of het sieraad van jouw keuze alleen leuk is voor nu of ook voor later. Wanneer je namelijk kiest voor een tijdloos sieraad zal je vriendin er nog lang plezier van hebben. Let hierbij niet alleen op de stijl maar ook op de kwaliteit. Wanneer je een sieraad koopt bij of zelfs laat maken door een ambachtelijke juwelier weet je zeker dat je goed zit.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Wat draag je allemaal bij je op een dag?
En deze: Kun je nergens mooie (unieke) T-shirts vinden? Laat ze dan bedrukken

Related posts
More #MNLK

Trendy sieraden voor mannen

1 Mins read
Sieraden dragen als man is een lastig iets. Sieraden worden meer geassocieerd met vrouwen. Maar dat betekent niet dat je als man…