The Online Lifestyle Magazine For Him

Business & Luxury #MNLK

Geld over om te investeren? Overweeg deze vier opties!

2 Mins read

Elk jaar verlies je enkele procenten van je geld als je niets doet met je spaargeld dat A) contant in huis ligt en B) op een bankrekening staat. Wat te doen? Investeren!

In risicovolle aandelen? In een crowdfund? Een eigen idee? Dat is allemaal te ingewikkeld. We hebben hier vier interessante opties voor elke man die 1000 tot 5.000 over heeft voor een investering.

Investeer in jezelf: lees 50 boeken over persoonlijke ontwikkeling

Vergeet romannetjes en thrillers, het is tijd om een beter man te worden. Door boeken te lezen over persoonlijke ontwikkeling (lees: over financiën, ondernemerschap, filosofie, wetenschap, mindset, voeding, workouts, spiritualiteit en focus) zul je in sneltreinvaart je algoritme updaten. Je zal de wereld door andere ogen bekijken.

Een goed boek kost gemiddeld 20 euro. Voor 1000 euro heb je maar liefst 50 klassiekers in huis. Dat is een kleine investering voor héél wat gouden tips die je gehele leven bij je zullen blijven. Lees graag: Top 7: beste boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Investeer in cryptocurrency

Helemaal hot and happening and here to stay, de digitale valuta cryptocurrency (bestaande onder andere uit Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple en Bitcoin Cash) is bij uitstek een mooie optie voor investeren. Het risico is ietwat groter, maar je kan er immens mee scoren. Niemand is immers het succesverhaal van Bitcoin vergeten. Dit fascinerende nieuwe betaalmiddel (en de techniek erachter) is een ware revolutie gebleken voor de wereld van betalen en data versturen.

Nu is een mooi moment om in te stappen. Je kan tegenwoordig zelfs in een handomdraai crypto’s zoals Bitcoin kopen. Snel, veilig en vertrouwd kun je met iDeal, Bancontact of Sepa Bitcoins kopen bij SATOS.

Wil je tevens meer te weten komen over crypto? Bezoek graag de CryptoUniversity voor meer informatie!


Beleg in lange termijn index funds

Beleggen is ingewikkeld en risicovol, zeggen ze. En dat klopt geheel als je het hebt over losse risicovolle aandelen. Maar heb je wel eens gehoord van index funds, Vanguard en de S&P500? Het is tijd om een uurtje te googlen naar deze termen en je wereldwijs te maken in de wereld van stabiel lange termijn beleggen. Buy and hold baby!

Weet je trouwens wat Warren Buffett’s strategie is qua aandelen? Long term index funds!

Investeer in jezelf #2: maak een bijzondere reis

Er is geen grotere leermeester dan het leven zelf. En je leeft pas echt als je een bijzondere reis maakt. Je zult in sneltreinvaart meer leren over jezelf, andere culturen en je eigen cultuur. Je perspectief zal door een magische reis weer eens compleet op de schop worden gegooid. Reizen is een verrijking voor de ziel. Persoonlijke aanraders; New York City, Dubai, Berlijn, de Bahama’s, Parijs en de westkust van Amerika.

Related posts
More #MNLK

Hoe werkt een bitcoin wallet?

3 Mins read
Je hebt er lang en goed over nagedacht, maar je bent eindelijk bereid om je zuurverdiende centen om te zetten in bitcoin….
More #MNLK

Hoe kan ik bitcoins kopen en verkopen?

2 Mins read
Ook bekend als “internetgeld”, werd Bitcoin gecreëerd om een revolutie teweeg te brengen in de conventionele munteenheid en de manier van online…
More #MNLK

Hoeveel verdient Cristiano Ronaldo?

1 Mins read
Of je nu een voetbalfan bent of niet, iedereen kent zijn naam. Omdat hij zo succesvol is. Zowel in zijn sport als…