More #MNLK

Gemakkelijk een traplift huren

2 Mins read

De komst van trapliften hebben een hoop veranderd voor veel mensen. Behoud van mobiliteit in een woning met meerdere verdiepingen is nu geen luxe meer, maar een garantie. Of het nu om een tijdelijke beperking gaat, of dat er langdurig niet meer gemakkelijk een trap op en af kan worden gelopen, een traplift biedt uitkomst.

Trapliften zijn met de huidige techniek en kennis in bijna elke woning vakkundig te installeren en demonteren. Daarbij kunnen trapliften in andere situaties ook volledig op maat worden samengesteld. Comfort, veiligheid en mobiliteit staan bij deze producten op 1. Vindt u de aankoop van een traplift te duur? Of heeft u de traplift maar tijdelijk nodig? Dan is een traplift huren wellicht iets voor u!

Traplift huren in plaats van kopen

Het kopen van een traplift is lang niet meer zo duur als enkele jaren geleden. Vernieuwde technieken en marktkennis, hebben de kosten van het product enorm verlaagd. Echter, wanneer de traplift enkel voor een paar maanden of jaren gebruikt hoeft te worden, kan het een hele investering zijn. In die gevallen kan het lucratief zijn om de traplift gewoon te huren. In die gevallen wordt door de speciaalzaak een tweedehands traplift voor u geplaatst die u voor een lager bedrag maandelijks huurt. Hierdoor blijven de kosten voor u laag en kunt u toch genieten van het comfort en gemak van een hoge kwaliteit traplift.

  • De gemiddelde maandelijkse kosten van het huren van een traplift zijn € 70,-.
  • Installatie en demonteren zitten gratis bij uw huur inbegrepen.

Traplift huren met installatie

Dat u een traplift huurt, wil niet zeggen dat u aan uw lot overgelaten wordt. Sterker nog, u geniet van dezelfde service als wanneer u deze nieuw zou kopen. Veel organisaties die trapliften verkopen, bieden namelijk ook de verhuur of lease aan. Professionals komen de traplift bij u installeren. Wanneer u stopt met het huren van de traplift, wordt deze ook weer vakkundig gedemonteerd.

Verschillende soorten traplift huren

Trapliften komen tegenwoordig in vele soorten en maten. Of u nu een kleine trap heeft, een hele steile, een smalle of een kronkelende, er is voor elke situatie een passende oplossing te vinden. De huidige trapliften bieden allemaal een hoog comfort en zijn ontwikkeld om maximale veiligheid te bieden wanneer u er gebruik van maakt. Een expert zal u bij de installatie van de gekochte of gehuurde traplift uitgebreid laten zien hoe het systeem werkt en hoe u hier zo veilig mogelijk gebruik van kunt maken. Een traplift huren is voor velen een ideale uitkomst. Welke traplift kiest u?

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Hoe kun je de zolder het best inrichten?