The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Geschenken die je vrienden hardop zullen doen lachen

1 Mins read

Ken je die vrienden die altijd grappen maken en je laten lachen tot je buik er pijn van doet? Zulke vrienden zijn moeilijk te vinden. Als je zulke vrienden hebt, prijs jezelf dan gelukkig. Als blijk van waardering voor alle hilarische momenten die je hebt gedeeld en in de toekomst zult blijven delen, zijn hier enkele geweldige geschenken voor je vrienden. Deze cadeaus zijn perfect voor iedereen die ervan houdt mensen aan het lachen te maken of die gewoon af en toe een goede grap waardeert. Of ze nu houden van woordspelingen, absurde logica of gewoon van gekkigheid.

Een shirt met zijn eigen woorden

Als je een vriend hebt die vaak in herhaling valt als het gaat om woordkeuze, dan kan het leuk zijn om die persoon een shirt cadeau te doen met deze tekst. Misschien hebben jullie wel iets wat jullie onderling vaak zeggen, of iets wat hij vaak zegt. Hoe leuk is het nou om die woorden te laten vereeuwigen of een mooi shirt?

Een gepersonaliseerde onderbroek

Is een vriend van jou helemaal in de wolken met die ene actrice of zangeres? Koop dan een gepersonaliseerde onderbroek voor hem met een foto van deze persoon er op. Eens kijken of hij dat grapje kan waarderen! Met zo’n cadeau weet je in ieder geval zeker dat hij het erg leuk gaat vinden. Er zijn online enorm veel verschillende varianten te verkrijgen in allerlei kleuren en maten. Neem dan ook zeker eens een kijkje!

Een videoboodschap van een BN’er

Is jouw beste vriend al jaren fan van een bepaalde sporter, acteur of muzikant? Neem dan eens een kijkje op shoutout.tv of deze persoon ook in de lijst te vinden is. Dit zou betekenen dat je de mogelijkheid hebt om deze persoon een shoutout voor jouw vriend of vriendin te laten opnemen. Een videoboodschap BN’er waar je al jaren fan van bent. Dit is natuurlijk iets om nooit te vergeten!

Ga op onderzoek uit

Online zijn er enorm veel leuke hebbedingetjes te vinden; van een mok die de toekomst voorspelt tot grappige biergerelateerde cadeau’s. Bedenk een onderwerp waar je jouw beste vriend mee uit de tent kunt lokken en zoek hier een passend cadeau bij. Er is niets leukers dan elkaar af en toe een beetje plagen!

We wensen je veel succes bij het uitzoeken van een passend cadeau!