The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Gezonde lunch eten op de zaak

2 Mins read

Een goede leefstijl zorgt voor een gezonde lichaam en geest in het dagelijks leven. Voeding speelt altijd een belangrijke rol in het welzijn van werkend Nederland. Op kantoor of in de werkplaats vormt de lunch vaak letterlijk het middelpunt van de dag. Vele bedrijven besluiten dat ze met elkaar het middagmaal op hun locatie laten brengen. De verleiding van een ongezonde snack ligt op de loer als je alle vrijheid krijgt. Een gezonde lunch valt ook in de smaak bij wie nog aan het menu went. Het kan nooit kwaad om vaker over te gaan op een verantwoorde hap van de kaart.

Lunchen

De verbetering begint met een recept dat weinig vet of zoetigheid bevat. Van bepaald eten zegt het verstand al dat het geen enkel kwaad met zich meebrengt. Met een salade zit je bijvoorbeeld tijdens iedere middagpauze op het veilige spoor. Zo’n culinaire creatie heeft als voordeel dat je veel varieert in de loop van tijd. De eerste keer bestaat de bestelling uit de verse slabladeren met olijven of komkommers. Een andere dag proeven de smaakpupillen gedroogde tomaat of een sappige dressing. Als collega stimuleer je de ander door bewust een gezonde lunch te nemen.

Gezonde lunch laten bezorgen?

De manier van leven brengt mogelijk zelfs de prestaties op de werkvloer omhoog. Een slimme baas moedigt verstandig voedsel aan als het personeel hun rust neemt. Op het eerste gezicht ligt een salade voor de hand in de zomer. Tijdens de rest van het jaar proeft het groene eten nets zo fris als anders. Een wrap met een rijke vulling is een oplossing als medewerkers meer zoeken dan de sla. Visliefhebbers komen aan hun trekken wanneer ze ontdekken dat het deeg zich vult met zalm. De hartige wrap en de zachte smaak van zalm vullen elkaar ideaal aan.

Eet smakelijk allemaal

Algemene informatie leert ons dat medewerkers graag met een gezonde manier pauzeren. Ze krijgen net het laatste zetje door met elkaar de lunch te bestellen. De nieuwe stijl levert geen probleem op als je normaal een warme maaltijd neemt. Dankzij een verse groentesoep of kippensoep kom je steeds weer tot jezelf. Met sappig fruit bereiken de vitamines in ieder geval het lichaam. Verder maakt het weinig uit hoe je dag aan de zaak verder verloopt. De smakelijke middaghap geeft weer energie voor de volgende uren. Een knapperig broodje bij de soep maakt de lunchpauze steeds weer tot een feest. Het kost weinig moeite om de heerlijkheden op het bedrijfsadres te laten bezorgen.

Lunch bestellen in Dordrecht of een andere plaats? Dat kan tegenwoordig ook online.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> De beste cadeaus voor wijnliefhebbers
Leestip -> Eitwitten voor vegans