The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Goedkope iPhone kopen? Zo pak je het aan

2 Mins read

Heb jij een nieuwe telefoon nodig en wil je graag beschikken over een iPhone? Als je denkt aan de smartphones van Apple, denk je misschien ook gelijk aan de hoge prijs. Echter zijn er ook manieren om een relatief goedkope iPhone te kopen. Hoe je dit kunt aanpakken? Wij vertellen het je hieronder, dus lees snel verder!

Kies voor een SE-model

Apple heeft sinds een paar jaar ook SE-modellen op de markt gebracht. Deze toestellen hebben fantastische specificaties, maar zijn daarentegen wel goedkoper. Als je dus een goedkope iPhone wilt scoren, is dit zeker iets om over na te denken. Het nieuwste toestel van de SE-serie, is de iPhone SE 2022. Deze telefoon is mooi compact, heeft een fantastische snelheid dankzij een ultra-snelle chip en fantastische camera’s. Als je op zoek bent naar een relatief goedkope iPhone met goede specificaties, dan is dit toestel zeker iets om over na te denken.

Ga voor een ouder model

Apple brengt ieder jaar weer nieuwe telefoons uit. En hoewel het verleidelijk zijn om voor zo’n mooi, gloednieuw toestel te kiezen is dit geen aanrader als je goedkoop een iPhone wilt kopen. Nieuwe toestellen van Apple hebben vaak een hoge prijs, behalve als het dus gaat om de goedkopere modellen van Apple zoals de SE-serie. Als er nieuwe smartphones op de markt komen, daalt de prijs van eerdere toestellen. Dit kan best veel in prijs schelen, waardoor je een ouder model voor een mooie prijs kunt scoren. Inspiratie nodig voor een oudere iPhone van goede kwaliteit? De iPhone 12 mini is een aanrader.

Kies voor refurbished

Waar je ook over na kunt denken als je graag goedkoop een iPhone wilt vinden, is het zoeken naar refurbished. Refurbished telefoons zijn toestellen die al eerder zijn gebruikt, maar daarna zijn gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Als je voor een refurbished iPhone kiest, kun je er dus vanuit gaan dat deze weer van goede kwaliteit is. Een groot voordeel van deze telefoons is het feit dat je hier een stuk minder geld voor betaalt dan bij het kopen van een nieuwe iPhone. Je kunt hierdoor dus best wat geld in je zak houden, wat natuurlijk fijn is als je een goedkope iPhone wilt vinden.

Vergelijk prijzen met elkaar

Een goedkope iPhone vinden kun je ook doen door prijzen te vergelijken. Als je een iPhone op het oog hebt, is het goed om te kijken bij meerdere aanbieders wat je moet betalen. Misschien is de iPhone bij een bepaalde aanbieder wel goedkoper en dit is toch altijd mooi meegenomen. Vergelijk dus de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar, zodat je de telefoon voor de beste prijs kunt scoren.

Feedback info@mnlk.nl

Lees ook

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Nieuwe iPhone kopen? Dit zijn de mogelijkheden!

3 Mins read
De voorbije jaren is Apple uitgegroeid tot een van de populairste technologiereuzen ter wereld. Hun Macbooks, iMacs, iPads, iPods en iPhone telefoons…
Cars & Tech #MNLK

Wat we kunnen zeggen over de iPhone 13

2 Mins read
De iPhone 12-serie is eigenlijk zo oud nog niet! Echter zijn er al een hoop geruchten over. De iPhone 12 introduceerde een…
More #MNLK

Het vergelijken van een mobiel abonnement

2 Mins read
De ontwikkeling op het gebied van de mobiele telefoon gaan ontzettend hard. Daar waar je vroeger voornamelijk op zoek was naar een…