Your daily dose of inspiration and motivation

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

‘GOOD’ is een perfect voorbeeld van Jocko Willink’s rauwe gedisciplineerde mindset

1 Minuten leestijd

Als je praat over een mannelijke man, dan zou je Jocko Willink als voorbeeld moeten nemen. Deze voormalige Navy Seal van Task Unit Bruiser staat in het woordenboek met zijn foto naast het woord ‘Discipline’. Hij is niet de ambassadeur van schattige motivatie en lieve inspiratie, maar juist van rauwe discipline!

Deze 46 jarige Amerikaan uit New Engeland heeft de ruigste omstandigheden doorstaan, waaronder dat hij de ongekend harde trainingen heeft doorstaan om een SEAL te worden en dat hij meerdere zware oorlogen heeft overleefd. Zijn taaie mentaliteit zie je al terug in zijn tweets. Hij deelt elke ochtend om 4.30 dat hij al wakker is. Hij is al wakker voordat de vijand dat is en zo voelt hij dat hij een voorsprong heeft op de rest. Een uurtje later deelt hij wederom een foto dat hij er al een zware workout op heeft zitten. Volg hem hier op Twitter en besef elke dag weer dat je een watje bent in vergelijking met Jocko Willink.

Hier op MNLK.nl zul je nog veel meer horen over Jocko, want hij heeft onder andere een paar ijzersterke boeken geschreven en hij heeft sinds kort een eigen podcast.

De onderstaande video kun je zien als een introductie naar de mindset van deze krijger. Bij elke tegenslag zeg je simpelweg; “GOOD”.

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe gedisciplineerd ben jij?

1 Minuten leestijd
Discipline of zelfdiscipline verwijst naar de controle over het eigen handelen zonder te worden afgeleid. Met deze korte test kun je dit…
Mind & Soul #MNLK

16 motiverende quotes en uitspraken

1 Minuten leestijd
Een quote of een uitspraak kan jou inspireren, je leven veranderen en tot succes leiden. Bijvoorbeeld om te beginnen met sporten, of…
More #MNLK

Deze 19 quotes en uitspraken geven jou de motivatie naar succes!

1 Minuten leestijd
Wat is succes? Wanneer heb je het gemaakt? Is falen goed of slecht? Al deze vragen worden beantwoord in 27 quotes en…