The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLKMore #MNLK

Gran Turismo 7 belooft een keiharde game te worden

1 Mins read
Gaming #MNLKMore #MNLK

Gran Turismo 7 belooft een keiharde game te worden

1 Mins read

Liefhebbers van racen en gamen kunnen hun hart weer gaan ophalen, want er komt een nieuwe Gran Turismo aan. En dat werd tijd ook. Gran Turismo 7 volgt namelijk Gran Turismo 6 op, als we Gran Turismo Sport even niet meetellen, en die kwam uit in 2013. Maar het wachten lijkt beloond te gaan worden, want de eerste beelden zien er veelbelovend uit!

YouTube video

Gran Turismo 7 voor de PlayStation 5

Gameliefhebbers is het waarschijnlijk niet ontgaan dat Sony de nieuwe PlayStation 5 heeft gepresenteerd. Dit is sowieso iets om reikhalzend naar uit te kijken, maar bij de presentatie van deze nieuwe console werden er ook een aantal games die hiervoor geschikt zijn besproken. Gran Turismo 7 was er hier een van, en komt exclusief voor de PlayStation 5 beschikbaar. Dit is dus de officiële opvolger van Gran Turismo 6 uit 2013.

In 2017 verscheen wel de game Gran Turismo Sport, maar dit was gericht op online kampioenschappen. Dit was dan ook geen volwaardige opvolger van GT6. GT 7 is weer echt een ouderwetse GT zoals we hem kennen, maar dan uiteraard wel met de nodige verbeteringen.

YouTube video

Wat kunnen we verwachten van GT7

In de trailer zien we allereerst dat er een grote single player lijkt te gaan komen. Daarnaast waren er oude fantasie banen te zien die vroeger ook in de game zaten. In combinatie met de mooiste graphics op de PlayStation 5 ziet dit er prachtig uit. Ook wordt alles echter dan ooit tevoren.

De geluiden zijn naar verluidt bijna te vergelijken met echte autogeluiden, en als de motor achterin ligt komt het geluid ook van achter. En rijdt je op een ruwe ondergrond, dan zul je dit voelen in je controller. We moeten waarschijnlijk wel nog even wachten op GT7. De PlayStation komt eind dit jaar op de markt, maar voor deze game is nog geen datum bekend gemaakt. Het zal sowieso 2021 worden, maar later is ook niet uitgesloten.

Zie ook deze:

YouTube video

Check ook -> Het verhaal van Marvel’s Avengers en de gameplay details

Related posts
Gaming #MNLKMore #MNLK

Hoge snelheden op twee wielen met Ride 4

1 Mins read
Bij racegames neem je over het algemeen plaats achter het stuur van een snelle wagen. Racegames waarbij je op een motor rond…
Gaming #MNLKMore #MNLK

De sickste tricks met Tony Hawk Pro Skater 1+2

1 Mins read
Er was een tijd dat skateboard games tot de meest populaire genres op de spelcomputers behoorden. Het leek er op dat elk…
Gaming #MNLKMore #MNLK

De release van Doom Eternal voor de Switch nadert

1 Mins read
De druk lag hoog toen id Software in 2016 een gelijknamige remake lanceerde van het succesvolle Doom uit 1993. Dit jaar zijn…